Gå til innhold

Force feedback ratt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Jeg leste endel tester av ratt og fant ut at det beste var Logitech MOMO Force Ratt. Det er sinnsykt bra kvalitet på det og har topp force feedback.

 

* Ratt i håndsydd lær, 270 graders rotasjon

* USB tilkobling

* Gulvplate i metall, gass + bremsepedal i aluminium

* 6 programmerbare knapper på rattet

* WingMan Profiler software

* Premium force feedback

 

Se disse testene her for eksempel. Det det får trekk for er at det er dyrt. Men man må jo som kjent betale for kvalitet :smile:

 

Nå skal det også sies at prisen har gått ned endel på dette rattet. Du får det for ca. 1700 kr hos http://www.multicom.no

 

http://www.itavisen.no/art/1297577.html

 

http://www.dinside.no/page/artf/27220.shtml?f=katnav

 

Utdrag fra Dinside testen:

 

"For å gjøre testen vår enda mer kredibel, inviterte vi imidlertid journalistene fra DinSides Motorredaksjon, som mer enn velvillig stilte opp.

 

I følge våre bileksperter er Momo-rattet mye bedre enn noe annet de har prøvd. Det føles rett og slett som å kjøre en ekte bil."

 

"Det er egentlig ikke stort mer å si om Momo-rattet. Det er det beste og mest realistiske spillrattet vi har prøvd, men dessverre koster det også skjorta. Du må gi hele 2.495 kroner for vidunderet, men til gjengjeld har ikke Logitech spart på kruttet."

Lenke til kommentar

Det ser unektelig veldig kult ut, men jeg synes det er altfor hardt å ta på. Det er bare en skinnpølse tredd utapå hardplast, og det holder ikke...

Kvaliteten ellers virker veldig bra da, med metall i pedalsettet osv. så hvorfor de har kjipa den sånn med rattringen skjønner ikke jeg.

Lenke til kommentar

Har vel prøvd alt som er.

Siden du ikke ønsker ratt til kr 2000,- så er Logitech MOMO uaktuelt (synd).

 

Microsoft er solid, men litt mye hard plast syns jeg. Logitech Formula (Force) GP har alt for dårlige pedaler. Føles også som et billigratt og bruke.

 

Da syns jeg Thrustmaster Ferrari Force Feedback rattet er det beste. Dette kommer i 2 modeller. Det dyreste kan også brukes på Playstation 2. Koster rundt tusenlappen. Mye for pengene.

 

mvh

Jan Arve

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...