Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kommer på, men stopper i booten. hvorfor?


Anbefalte innlegg

Jeg prøvde å fikse bror min sin data for en stund siden, (jeg er ikke ekspert på dette med data). Men den kom bare til bootinga, eller hva det heter,( der han laster opp alle talla, første som skjer når du starter en data).. så kom det en feil melding om ett eller annet, så dette skulle jeg prøve å fikse, men etter en stund ga jeg opp å lot den bare stå..

 

 

I dag skulle jeg prøve på nytt med å fikse datan :thumbup: men nå kommer den aldri på :thumbdown: noen som kan forklare hva som kan være galt da? :p

Endret av AlexX_89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg prøvde å fikse bror min sin data for en stund siden, (jeg er ikke ekspert på Men den kom bare til bootinga, eller hva det heter,( der han laster opp alle talla, første som skjer når du starter en data).. så kom det en feil melding om ett eller annet, så dette skulle jeg prøve å fikse, men etter en stund ga jeg opp å lot den bare stå..

7027518[/snapback]

Feilmeldingen er svært viktig for å kunne hjelpe deg. Husker du hva feilmeldingen sa?

 

Enkelte hovedkortet kan ha led som viser hvorlangt den kommer i bootingen. Lysene vil indikere hvor feilen ligger. Andre har pip-koder ved oppstart som sier hvor en evt. feil ligger. Disse kan variere avhengig av produsent av BIOS. (Google på "post error codes").

Endret av PerB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...