Gå til innhold

Hvordan utfører du pushups og situps?


Hidden

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-11-11 14:12, skrev B|Real:

Quote:


Spaz skrev (2002-11-11 14:11):

Vi kunne jo håpe at det var laget i photoshop, men det er nok desverre ekte. Fyren ser sånn ut og det er helt sykt


Ekte my ass.

Det er en enkel PS-jobb det derre der...og det er fan ikke real...NO way

 

 

Det er faktisk ekte. Se f.eks på denne siden her. Freaky arms fanklubben hans

 

http://www.geocities.com/gregvalentinofanclub/

 

[ Denne Melding var redigert av: Spaz på 2002-11-11 14:18 ]

Lenke til kommentar

Snakket med en kompis som er smålig bodybuilder og han viste godt kem denne fyren er og det gjorde også de som trener med han. Altså først trodde eg at det var fake men i helsiken fyren er ekte. Han får tegne muskel bunter til å virke latterlig små i forhold til han.

 

[ Denne Melding var redigert av: SnowDOG_ på 2002-11-11 14:25 ]

Lenke til kommentar

Quote:

_____________________________________________________

 

 

Den 2002-11-08 20:47, skrev SnowDOG_:

Nice research! det må eg si! Forresten så syns eg at disse bodybuilderne ikke er noe kule i det hele tatt. Foretrekker Ekte muskler som VERDENS sterkeste menn har. Mange av disse verdens sterkeste menn har store kropper uten å se så xtreme som disse bildene vi har sett. Ja noen ser til å med halvfeite ut men så er det ekte saker som kan løfte mye rart og tungt.

 

 

_____________________________________________________

 

 

Takk, men jeg gjorde ikke noe research. Når det gjelder din preferanse for såkalte ekte muskler av den typen "VERDENS" sterkeste menn har, så plikter jeg å opplyse at flere av verdens sterkeste menn er tidligere kroppsbyggere, blant annet Manfred Hoeberl og norske Svend Karlsen. Hvis mange av deltagerene i verdens sterkeste mann konkurranser hadde slanket bort fettet, hadde de sett like ekstreme ut som kroppsbyggere. Det er fryktelig mange kroppsbyggere som kan løfte mye rart og tungt, men for kroppsbyggere er ikke antall kilo man løfter målet, vekter er bare et middel for å nå målet...som er en større kropp. For styrkeløftere (deltagere i VSM konkurranser) er det antall kilo som er målet. En sterkere muskel er en større muskel og en større muskel er en sterkere muskel. Og for de av dere som skulle tro og mene noe annet, både kroppsbyggere på toppnivå og deltagere i såkalte verdens sterkeste mann konkurranser bruker doping!

 

ShakaZulu77

 

 

sjekk ut Manfred:

http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/

Lenke til kommentar

Da begynner musklene å stramme seg opp litt, pushupene er ikke fullt så harde som i starten. Og nei, jeg har ikke gitt opp og har ikke tenkt å gjøre det, har bare såvidt startet. En kamerat har også begynt å trene litt, så vi gir hverandre support. Det er pyton å trene helt alene, som kjent.

 

Situps er jeg ennå litt usikker på. Det brenner ikke etterpå lengre slik det gjorde i starten. Prøvde å legge beina på kontorstolen, tilsvarer 90 grader, kjente det adskillig bedre da. Og jeg prøver å fokusere på å la magemusklene gjøre jobben og å la være å "hjelpe til" med andre muskelgrupper så godt jeg kan.

 

Går ut ifra at det er den beste måten?

 

For mange år siden trente jeg situps med bøyde knær og gikk nesten helt opp. Hadde bra magemuskler (markerte) men fikk ryggvondt etter et par måneder. Kan ikke huske at jeg trente ryggen i samme vending, tror det var årsaken (om jeg ikke gjorde det).

 

Jeg trenger tips om rygg trening. Slik gjør jeg det nå:

 

Ligger på magen med hendene ned langs siden. Spenner ryggmysklene ved å løfte overkropp og beina så høyt jeg kan, holder noen sekunder og slipper. Gjentar 10x2 sånn i starten, for å se om jeg får problemer. Er det en grei måte å gjøre det på? Kjenner det godt i musklene mens jeg skriver dette.

 

Rambo metoder frabes :smile:

Lenke til kommentar
  • 7 år senere...

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote>

EnD.R.E. skrev (2002-11-10 19:51):

Trodde armhevninger og pushups var det samme jeg...

</FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->

 

Er ikke det.

Push Ups er det samme som kropsheving. (Heise hodet over en stang)

Push ups er ikkje det same som kroppsheving. Pull ups er det same som kroppsheving (over/under-armsgrep, valfritt). Eg vil tørre å påstå at armhevingar og push ups er det same, og at ein kan variere kor breitt ein står med armane alt etter om ein vil trene mest triceps eller brystmusklar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...