Gå til innhold

problem med minnebrikke


Kizzaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La meg gjette: Kortet er på over 1GB? Masse "standard" minnekortlesere av typen som er innebygget i maskinen som ikke "tåler" kort på mer enn 1GB. Løsningen for de som ikke vil koble telefonen til pc via kabel eller bluetooth er desverre derfor å kjøpe ny/bedre minnekortleser.

 

Min minnekortleser klarer alle mine kort på 512MB og 1024MB, men den har ikke sjans på hverken 2GB kortet eller 4GB kortet mitt. Får akkurat samme beskjed som vennina di: "Minnekortet er ikke formatert. Formatere nå?" Klarte å formatere 2GB kortet mitt der en gang, men da blei det et 1GB kort etter formateringen. Formaterte det i den enheten jeg brukte det i (da en pda), og da gikk det fint.

 

EDIT:

Skriveleif

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Har samme problem på et Memory stick Pro kort selv, untatt at maskinen ikke ber om formatering, tror problemet er at minnekortet er i RAW filformat mens PC'en bruker FAT, dette ser du ved å høyreklikke for egenskaper for kortet, vet ikke hvordan dette løses...... mitt er på 4gb men pc'en kan heller ikke lese/skrive til det på 64mb som fulgte med telefonen....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...