Gå til innhold

Deres Lian-LI Kabinetter.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

de fleste 120mm vifter har lik støy og effekt på lik hastighet. dvs at en 120mm mist på 1050rpm (stock speed) flytter like mye luft og støyer like mye som andre 120mm vifter på samme hastighet.

 

så det du egentlig er ute etter er 120mm vifter som har en høyere orginal hastighet slik at du kan få mer effekt når du trenger det?

 

jeg tror du kommer til å bli skuffa over forbedringene du får ved å bytte viftene. med mindre du setter inn noen delta vifter da.

Lenke til kommentar

@ mrnilsen:

 

du kan jo vurdere å flytte vifta i sidedøre lengre bak for å få en bedre effekt av den. siden du kjører et 8800gtx/ultra kort så vil det lønne seg å få dratt varmlufta kjøleren blåser inn i kassa ut. ergo bedre å ha vifta lengre bak, dvs nærmere utblåsinga på skjermkortet.

 

ellers så er det ganske bra det der, vanskelig å få det noe spesielt bedre. dersom det går kan du jo snu hd ramma 180 grader, slik at kablene blir helt borte.

Lenke til kommentar

Presse kablene oppunder/bak drevet.

 

 

Når det gjelder hvitbalansen kan du enkelt endre dette ved å enten bruke en av de forhåndsinstalerte verdiene (kun i P, Av, Tv og M) eller egendefinere den. Skal du egendefinere den tar du et hvitt ark fårran kameraet og ta bildet av det. Det er ikke viktig at det er fukus, men at det sentrale området av bildet/arket er belyst av det samme lyset som er på objektet, i dette tilfellet kabinettet. Still kameraet inn på egendefinert hvitbalanse blandt de andre ferdiginnstalerte hvitbalansene. Gå så inn i menyen og velg egendefinert hvitbalanse (eller noe slikt). Du velger så det siste bildet, altså det av arket, og trykker "set". No har kameraet stilt hvitbalansen etter arket og det neste bildet av kabinettet blir med riktig hvitbalanse og farger.

 

Et tredje valg er å ta i RAW (som jeg gjør) og endre hvitbalanset etter det som passer best på PCen i ettertid.

 

Lenke til kommentar

MrNilsen1986: Følgte de viftene med kabinettet da du kjøpte det? klarer du å kjenne luft strømmen som kommer ut av vifta i sidedøra?

 

Jeg har samme kabinett, og her klarer jeg såvidt å kjenne luftstrøm fra vifta i sidedør. Synes at denne vifta burde flytte mer luft. Det er en mist 17 dB, så forventningene er ikke alt for store.

Lenke til kommentar

jeg tror dere undervurderer hvor effektivt viftene jobber, selv på lavt turtall. jeg har hatt 5 stk 12db 80mm papst vifter, og de flytta neigu ikke mye luft, men diskene mine var kalde og fine, det var god sirkulasjon i kassa og det var aldri noe problem for for høy temp på de forskjellige komponentene.

 

og uansett åssen vifter du erstatter mist viftene med, så vil det ikke ha noe spesielt å si for mengen luft som blir flytta med mindre du kjøper vifter som sviver raskere. og da støyer de mer.

 

det er så lite forskjell i effekt og støy på vifter som har samme turtall og størelse. det som teller er kvalitet og holdbarhet. mist er det bedre viftemerket jeg har testa så langt.

 

har proøvd mist, papst, revoltec, adda, coolermaster, titan, og sikkert noen flere jeg ikke husker i farta

Lenke til kommentar

Okei. Ser ut til at hvis jeg bestiller noen deler til vannkjølingen fra vcore så blir det 4nye vifter på 50lappen stykke. Bare for å prøve å se hvordan de er. Også er det alltid kjekt med noen ekstra liggende hvis man plutselig skulle få noen ideer^^

 

Kan være at grunnen til at jeg har dårlige temp er at jeg har dårlige blokker (det som er neste på oppgraderings listen).

 

GPU: AC twinplex PRO

Ligger på rundt 50 grader i load på et 8800gt

 

CPU: AC cuplex PRO

Ligger på rundt 40 grader i load på en E6550 @ 2.33ghz

Endret av MoDzoNa
Lenke til kommentar

Her kommer min nyeste mod (full worklogg kommer til å dukke opp i kategorien brukererfaringer etterhvert). Kabinettet er nok ikke helt standard på insiden heller, men det får vi titte på en annen gang :) Er det forresten noen som har noen drevcover i sølv å selge/gi bort i Oslo-området? Send meg i såfall en PM... :)

post-22861-1200925067_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...