Gå til innhold

Hva var alt styret rundt bioshock om?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nok mye med å gjøre at dette er den åndelige oppfølgeren til Systemshock spillene som har ein solid fanskare rundt om.

 

Sjølv syns eg spillet virket som eit friskt pust,om utviklerne greier å holde allt gull og grønne skoger de snakker om. Virket passe sært og med ein herlig stemning ihvertfall. Det skal dog sisest at eg ikkje har noe spesielt forhold til Systemshock spillene.

Lenke til kommentar

Jeg ser helt ærlig ikke likheten mellom traileren til Bioshock og Prey.

Kjøpte meg selv sistnevnte spill på burken min, men alt fra story til karakterer, omgivelser og våpen ser ut til å være veldig annerledes.

 

Må innrømme at jeg ikke har brydd meg stort om Bioshock før denne traileren kom, men nå er jeg virkelig spent på hvordan dette kommer til å se ut ved utgivelsen i Q2 -2007. Om Story og AI blir som de sier så ser det unektelig spennende ut.

Lenke til kommentar

Jeg er også enig med trådstarter. Bioshocks undervannsverden/1940's setting minner meg veldig om Prey's romskip/kjøtt/metall greie. Jeg skjønner ikke helt hvorfor dere ikke kan trekke de paralellene også?

Jeg mener, i det store og vide så er dette akkurat det samme.

 

Til slutt, jeg bestemer meg også for å ikke like spill nå og da, så jeg får følelsen av å ha meniger og ha en variert smak. Heia RV!

Lenke til kommentar
Jeg så en 15 minutters trailer fra dette spillet i går, og jeg må si at jeg skjønner ikke helt hva som er så fantastik med det. Det lignet på et helt vanlig skytespill-med-en-liten-jente for meg. Det ligna litt på Prey, som var ett bra spill, for all del, men ikke sååå originalt som man skulle ha det til.

6938997[/snapback]

 

Hvis du setter deg inn i hva Bioshock handler om og hva det har å tilby, så sammenligner du dette med andre FPS-spill på markedet, så ser du at det skiller seg ut. Hvis du i tillegg hadde hørt om og spilt System Shock 2 og visst at Bioshock er dens spirituelle oppfølger, så ville du kanskje gjenkjent stemningen i spillet og sett at utviklerne ser ut til å ha gjort en veldig bra jobb med hensyn til akkurat det.

 

Spillet tar sted i et lukket miljø i form av en undervannsby, du kan trekke paralleller til andre lukkede miljøer som en viss base på Mars, men det er likevel en litt mer original vri på standard sci-fi setting enn den vi så i Doom 3.

 

Kombinert med RPG-elementer i form av biogenetiske modifikasjoner på spillkarakteren, så må du vel innrømme at vi begynner å nærme oss noe litt utenom det vanlige? Selv om vi også her kan trekke paralleller (Deus Ex). Poenget er at du kan finne mange av enkeltelementene i dette spillet, i mange andre spill, men sjelden har du sett dem alle kombinert i et spill. Når dette i tillegg ser ut til å bli et spill som byr på en ganske så interessant historie, samt veldig bra atmosfære, så syns jeg om det ikke virker fantastisk, hvertfall langt mer spennende enn mye annet på markedet.

Endret av BTK
Lenke til kommentar

Jo, jo, mulig du har rett. Det jeg likte med traileren var de mørke 40-tallsomgivelsene. Det jeg ikke likte var den jenta som gikk rundt og samlet ting fra likene (har vi ikke sett nok småjenter i spill og film nå?) og det at han som snakket fikk det til å høres ut som om spillet var revolusjonerende (ikke at dêt er så uvanlig men...).

Men, men vi får se.

Lenke til kommentar

Poenget med den jenta var jo ikkje å få spillet til å vere skummel på samme måte som jenta i F.E.A.R. Men det bidrar til den merkelige stemningen i spillet. Ikkje er ho fiendtlig heller, var vel bare daglig dags jobb det der for "little sister" og "big daddy" (som kan bli fiendlig om du irriterer den).

 

Sært? Indeed.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...