Gå til innhold

Tråden om katter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha ja, blitsen kan nok bli litt sterk for dem. Synes det er litt kult jeg, ser ut som de smiler. :p Men på noen bilder ligger de jo rett og slett og sover da.

Hvis du ser nøye etter på kattemoren på bilde 3 ser du at hun faktisk kjegler litt med øynene. Typisk henne det. Er så morsomt. :D

Endret av Dan_H
Lenke til kommentar

Katten min, Kornelius, ble nylig påkjørt, og jeg fant han død i dag. :cry:

 

Jeg tynges av noe skyldfølelse, så jeg er nødt til å spørre om noe: Når en katt (eller et annet pattedyr, for den del) dør, hvor lang tid tar det før kroppen begynner å merkes av det? Jeg er nemlig redd for at jeg kanskje kunne ha reddet han dersom jeg hadde lett etter han tidligere. Jeg hadde tenkt å gjøre det, men ble stadig hindret av arbeid som måtte gjøres, og tenkte at han sannsynligvis bare hadde tatt seg en tur uansett.

Lenke til kommentar

Han var helt kald og stiv, så han var definitivt død. Fant faktisk en kanin i akkurat samme tilstand på leteturen. Tok den med til eierne, som jeg visste hvem var. Uansett, det kunne virke som stakkars Kornelius hadde fått seg en smell i ansiktet, og i så fall jeg regner jo egentlig med at han døde momentant. Grunnen til at jeg likevel tviler litt er at han ikke virket som han hadde vært død så lenge som han hadde vært borte.

 

Huff, må innrømme at jeg tar dette veldig tungt. Har hatt mange katter, men han her var spesiell. Fikk bedre kontakt med han, og dessuten var han en meget underlig skrue. Av og til, etter kanskje et kvarter med kløing og kos, kunne han plutselig gå fullstendig berserk og angripe hånda di med både tenner og klør. Uttrykket "bit ikke hånda som gir deg mat" var han opplagt lite interessert i. Han nølte alltid med å gå inn på rommet sitt alene, og i de tre årene jeg hadde han, kan jeg nesten ikke huske å ha sett han drikke. Det var noe han gjorde når ingen så på.

 

Hvil i fred, kaptein Kornelius Absalon!

post-23695-1222705283_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...