Gå til innhold

Chipping/ modding av Xbox 360


bthoem

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei hei har et lite problem med flashinga som jeg håper noen kan svare på. Har kjøpt meg ett via kort og brukt iprep til å lage en mappe på harddisken (booter med ntfs4dos siden hk ikke støtter usb boot) så lang går det greit. Problemet er når jeg har bootet med ntfs4dos så finner jeg ikke sata kortet. Har fulgt texbooks guide og jeg finner sata kortet i windows. Noen som vet om jeg må stille på noe i bios eller hva som kan være problemet.

 

-Christian

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Selve Xbox-en blir bannet.

 

Jeg sliter litt med "Unplayable disc". Får det på alle de spillene jeg har kjøpt det siste halvåret. (Crackdown og Forza 2 hvertfall). Har det noe med at jeg har en veldig gammel firmware?

Eller er det noe galt med dvd-rommen, som en på xbox-scene sa? Han byttet en motstand inne i den og så funket det.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan man går fram for å flashe en allerede flashet xbox? Har Xtreme 5.1 inne, men har slitt med Open tray-problemer på mange av de nyere backupsa mine, så jeg skal prøve med en nyere FW. Er det bare å flashe som vanlig, eller må jeg bruke en Enable0800-disk?

Lenke til kommentar

Noe i den duren ja. Har bare fått Unreadable disk et par ganger, stort sett står det bare Open tray. Alle de gamle backupsa funker, er bare noen av de nyeste som ikke vil starte. The Darkness slet med noe av det samme, men der starta den etter 20+ forsøk med disk ut og inn. Har lest litt på Xboxscene, er visst enkelte drev som har litt dårlig laser, men såvidt jeg kan se av changeloggen til de nyere Xtreme firmwarene så har de blitt gjort enkelte grep for å bedre dette. Noen sier at update hjalp, andre sverger til rubber band-knepet og noen har byttet laser. Jeg forsøker med firmware i første omgang, men jeg vet ikke om jeg bare kan flashe over eller om jeg må bruke en Enable0800-mode dvd først...

 

Edit: Har sjekket det opp litt, og hvis noen andre lurte på det samme, så trenger man ikke bruke en Enable0800-mode dvd dersom man bruker bad flash/10 sekunders-trikset på en MS28. Da er det bare å flashe som vanlig, uansett hvilken versjon man oppgraderer fra. Med andre drev/metoder må man bruke Enable0800 dvd før man flasher dersom man oppgraderer fra Xtreme4.0 eller nyere, da denne versjonen implementerte FirmGuard for å hindre uønsket skriving og lesing til firmwire.

 

Får bare håpe nyere firmware fikser Open tray-problemene jeg har hatt..

Endret av thomey
Lenke til kommentar

Du kan ikke legge spillene på disk, men de kan brennes på DVD+R DL plater.

Ved bruk av xtreme 5.3 FW kan du spille disse samt vanlige Xbox 1 spill. (denne vil sørge for at konsollen din blir bannet fra xbox live).

Evnt har du ixtreme 1.2 rev C/2. Den støtter kun 360 spill som er stealth patchet.

Skal du ikke spille vanlige Xbox 1 spill anbefaler jeg ixtreme FW (nyeste versjon)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Jeg sliter veldig med "Unplayable disc" for tiden. Vil det hjelpe å oppgradere firmware-en? Eller er det laseren som er dårlig, og jeg bør kjøpe en ny DVD-rom?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...