Gå til innhold

Logitech Desktop Comfort mot Microsoft Optical Desktop Pro


Anbefalte innlegg

Logitech Cordless Desktop Comfort og Microsoft Wireless Optical Desktop Pro koster akkurat det samme på Komplett og går egentlig ut på akkurat det samme, med det ergonomisk utformede tastaturet.

Dette gjør at det er litt vanskelig å velge hvilket som er best.

 

Så klart er jo Logitech mest kjent for sine trådløse tastaturer, men jeg har hørt at de ikke nødvendigvis er så veldig holdbare. At de kanskje vil slutte å virke etter et par år. Det har jeg ikke akkurat tenkt meg at skal skje med mitt, håper jeg i hvert fall.

 

Jeg kan ikke huske å ha testa noe særlig Logitech-muser, men jeg vet i hvert fall at Microsoft sine er utrolig gode (for min hånd), og vanvittig holdbare. Hjemme har vi en mus fra '95 som fortsatt funker helt topp, og den har blitt brukt mye. Jeg har vaska kula én gang, for den var nesten helt svart. Før vi fikk den sleit vi ut ca. én mus i halvåret faktisk.

 

Noen som vet noe særlig og kan si hva som er lurt? Ikke tenk på at det heter Microsoft, for det er bare navnet. :smile: Alle vet jo at det bare er noen asiatiske selskap som lager dem i Microsofts navn, men kvalitet, det er det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...