Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

høyt lyd signal og blå/grønn skjerm ved oppstart..


Anbefalte innlegg

jeg har et problem med min nye bærbare pc. jeg kan ikke mye om data, så dere må unnskylde meg hvis jeg ikke ordlegger meg korrekt :)

 

når jeg slår på pc'en begynner de vanlige knappene å lyse, men etter to sekunder (skjermen er fremdeles svart) kommer det to ganske høye pip, eller lyd-signaler. pc-skjermen forblir svart - men selve maskinen fortsetter å jobbe med ett eller annet, etter ca 10 sekunder går skjermen over i en blå/grønn farge, med striper på langs. vet ikke om dette kalles blåskjerm? :innocent::hmm:

hvis jeg kutter strømmen før "blåskjermen" kommer, og prøver på nytt, skjer som oftest det samme. men hvis jeg venter de ti sekundene, og prøver på nytt etter å ha fått blåskjermen, går det som oftest å slå på dataten på vanlig måte. og da fungerer alt som normalt.

 

jeg har en ganske ny ( 2 mnd) fujitsu siemens amilo pro bærbar pc, med windows xp. jeg har lagt inn litt diverse, men har ikke noen grunn til å tro at det skulle ha noe med virus eller lignenede å gjøre. jeg har oppdatert både windows og antivirus programmet.

 

er det noen som vet hva det kan være? og eventuelt har en løsning på problemet:)

på forhånd takk :D

Endret av jasonbourne
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...