Gå til innhold

DVD-opptaker med harddisk og nettverk


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg leter etter en DVD-opptaker som både har harddisk og nettverk. (Helst trådløst, men ikke noe krav, da dette kan fikses på andre måter)

Jeg har funnet veldig få enheter som har dette.

Kiss er stort sett de eneste jeg har funnet (ihvertfall i salg), og jeg har hørt så mye negativt om disse, at jeg er tvilende til å gå den veien.

 

Noen som har noen tips?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg kjøpt meg en KiSS VR-558 med 300GB harddisk, og er storfornøyd. Har ikke turt å oppgradere til nyeste firmware, for den fungerer så bra.

(Bruker nå 1.1.5, mens det finnes en 1.1.7 der ute)

 

Internett-funksjonene er kjempebra, flott programguide, aksjekurser, værmeldinger, man kan programmere via Internett (og mobilen), og overføre filer til og fra spilleren.

 

Timeslipping fungerer utmerket, og man kan starte å se på opptak som holder på, som om det var en vanlig timeslipping.

 

Er stort sett kjempefornøyd, men har et par negative kommentarer:

- Spilleren har to ganger hengt seg i det jeg skal se på et opptak jeg har gjort. Dette skjedde begge ganger etter at jeg hadde gjort en timeslipping. Mulig spilleren hadde våknet til live hvis jeg ventet lenge nok, men tok en kald-start begge gangene.

- FTP-overføringer er treeeege. Med en hastighet på 500kBs, tok det meg f.eks. en time å overføre en Simpsonsepisode på 1,5 GB.

- Har slitt litt med å få PC-Link til å fungere bra. Noen ganger finner ikke spilleren filene på PC'en, og viser et tomt vindu.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

JVC har nå kommet med en serie som de kaller for Sophisti, som er DVD-spillere med nettverk (Ethernet som ekstrautstyr). Har siklet litt på disse, for jeg vil heller kjøpe en god spiller med nettverk, enn et godt nettverk med spiller. D-link har også en del spillere, men der stoler jeg ikke på dvd-spiller biten, og KISS har jeg hørt en del om, men de har jeg veldig liten kjennskap til.

Problemet med JVC-spillerne er at de kun selges i multimediapakker, altså DVD-spiller med forsterker og høyttalere.

Får håpe at det kommer frem noen interressante nye ting når Elbit snart er over, for dette er da virkelig noe som produsenter burde satse på.

 

Er det i det hele tatt noen som kjenner til andre merker enn de jeg har nevnt?

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Har også en Kiss VR558 300GB, og er kjempefornøyd (FW 1.1.7). Kjøpte et trådløst aksesspunkt, og vips streamer jeg video, musikk og bilder over nettet, samt har tilgang til tusenvis av nettradioer (for de som bruker dette). Liker spesielt å kunne programmere opptak via internett uten å være hjemme.

 

Hvis jeg skal trekke frem noe negativt må det være konstruksjonen av selve kabinettet. Får en veldig plastic-følelse når man åpner DVD-skuffen, og på fronpanelet generelt. Mange som snakker om mye bugs på Kiss, men jeg har ikke opplevt noe av dette enda. Mulig at denne FW er veldig stabil.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg fikk en Kiss VR-558 i posten i går. Hvor kan jeg få denne trådløs? Jeg har tidligere gjort et bomkjøp, og har et linksys trådløst aksesspunkt liggende - kan jeg bare plugge dette rett inn i Kiss og så finner den det trådløse nettverket?

 

Kan ikke helt se for meg at dette skal virke - hvor setter jeg omm WEP-key, velger nettverk o.l?

 

Hvordan gjorde du dette Jarsberg?

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte et billig aksesspunkt og koblet dette til boksen. Jeg bruker WEP-kryptering mellom dette og routeren. Akkurat hvordan du setter opp dette for ditt utstyr må du sjekke nærmere, men det var ikke spesielt vanskelig å sette opp. Du må bare huske å kjøre PC-link softwaren på PCen for at boksen skal finne den.

Lenke til kommentar

Satte opp et Linksys WAP54G aksesspunkt opp, tenkte at det skulle gå problemfritt mot min linksys WRT54G router, men der tok jeg feil..

 

Etter mye kødd og oppgradering av firmware på begge linksys-boksene er VR-558 oppe på nett :)

 

Sliter litt med at jeg mister forbindelsen. Tenkte å hive på ei bedre antenne på routeren og se om det hjelper.

 

Er et par ting jeg ikke liker med VR-558; er jo en god del kanaler som mangler i tv-guiden, bla. tv2. Og den nekter å spille endel divxfilmer kodet med Qpel.

 

- - -

 

Hadde en plan om et enkelt anlegg i stua med få bokser og høyttalere, har satt opp Yamaha ysp-800 soundprojector + sub, Kiss VR-558 og en Slimdevices Squeezebox V3. Squeezeboxen er konge - anbefales!

Lenke til kommentar

EPG var helt komplett for noen uker siden, men etter at de skiftet EPG-leverandør til tvtv, forsvant flere kanaler - deriblant TV2. Har kontaktet Kiss, som sier at det er tvtv som må fikse dette. Det skal visstnok være mulig å bruke andre EPG-leverandører, men jeg har faktisk ikke tatt meg bryet med å finne ut hvordan jeg endrer dette. Si fra dersom du finner ut av det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Endelig fikk jeg tilbake EPG til TV2 og noen andre kanaler etter å ha lagt inn Tinystocks. Karttjenesten kom som en liten bonus også. Skulle gjerne ha lagt inn Tinystocks som default EPG istedet for tvtv...noen som vet om det er mulig?

Endret av Jarlsberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...