wilzoo Skrevet 5. september 2006 Forfatter Skrevet 5. september 2006 Hæ? Har alltid hatt det sånn med de rettene, blir steinmett av en liten porsjon grøt enda min lillesøster spiser det dobbelte. Men på kjøttfronten kan jeg spise til jeg sprekker
-Tori- Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 1 Biff med råsteikte poteter og peppersaus 2 10. på Dolly-menyen 3 Taco (helst med kylling og tortillas)
elektroboy Skrevet 5. september 2006 Skrevet 5. september 2006 1 Biff med råsteikte poteter og peppersaus2 10. på Dolly-menyen 3 Taco (helst med kylling og tortillas) 6809693[/snapback] Taco med kjøttdeig, litt sterke taco saus åsså rivet jarlsberg ost oppå der! MMmm*sulten*
riktig Skrevet 6. september 2006 Skrevet 6. september 2006 Ingenting slår kylling her i huset. Kjøp en nygrillet kylling fra ferskvaredisken, lag ris, salat og en god saus. Voila! Kylling er det beste kjøttet, syns jeg. Ellers står sjømat og skalldyr høyt på menyen. Hummer, krabbe, kreps, reker, blekksprut, snegler... og selvfølgelig mye fisk som f.eks. steinbit og laks.
Gjest member-101642 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Taco Biff med fløtesaus Kylling og ris Pizza fra den lokale pizzasjappa Pølsegrateng
kokos Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Wok. Taco. Biff og bernaise saus. Fløtegratinerte poteter. Ribbe, men kun på julaften. Kalkun, men kun på nyttårsaften.
Skarstard Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Taco deler nok førsteplassen med fårikål.
NightKeeper Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Akkurat nå er det noe jeg spiser akkurat nå. Enkelt og greit: Ris med Uncle Ben sweet / sour-sauce med små kyllingfilet-biter oppi
Gjest Bruker-95147 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Dagens favoritt: Har vært på en hasardiøs tur over grensen (Strømstad, og jada masa, jeg smugler så det griner ). Vel hjemme tar jeg for meg en "ferdigpizza" str. Texas, og topper denne med Masdamer, Edamer, løkringer, grønn paprika, og sist men ikke minst: Knivhakket ferskt oksekjøtt tilsatt bare en hel hvitløk (jeg kommer sikkert til å få være i fred på family sports club imorgen ) 10 stk chilipepper, en knivsodd salt og rikelig med nykvernet pepper. Denne suspekte blandingen formes som små djevelske kjøttboller, og danderes med et elegant hoftevrikk som topping. Tilslutt et raust dryss med oregano, og basilikum over herligheten. Stekes til den er mer enn gylden, be en lynhurtig bordbønn, og med nykvessede tannebisser er det bare å la slurva gå ...
elektroboy Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Hjemmelaga pizza ! Med masse hvitløk å løk! Skal ha det nå! MMmm, gleder meg:)
Zethyr Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Theatercaféen hadde en 3-retter med ytrefilet (skikkelig mør og saftig!) som hovedmåltid, og crême brulé til dessert blandt annet, og noe salat + balsamico-eddik til forret. Det var antakeligvis det beste jeg har spist. Det neste beste jeg har spist, er antakeligvis stor medium kebab fra Gran Pizza og Kebab Hus (orddelingsfeilene ikke min feil). Sinnsykt god, så den har jeg spist en del stykker av. Kebabmannen har blitt glad i oss, så han lager "spesialkebab" =)
Gjest Bruker-95147 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 Hjemmelaga pizza ! Med masse hvitløk å løk! Skal ha det nå! MMmm, gleder meg:) 6827022[/snapback] Kos deg, eeh nå tryller kona opp en kanin av hatten, eller en velmørnet filet Mignon som hun har tilberedt i mitt fravær, okidoki gir meg mulighet til å åpne en flaske Jacob's Creek som perfekt følge i en kulinarisk Polonese. Kald pizza er nokså digg også
wilzoo Skrevet 8. september 2006 Forfatter Skrevet 8. september 2006 Dagens favoritt: Har vært på en hasardiøs tur over grensen (Strømstad, og jada masa, jeg smugler så det griner ). Vel hjemme tar jeg for meg en "ferdigpizza" str. Texas, og topper denne med Masdamer, Edamer, løkringer, grønn paprika, og sist men ikke minst: Knivhakket ferskt oksekjøtt tilsatt bare en hel hvitløk (jeg kommer sikkert til å få være i fred på family sports club imorgen ) 10 stk chilipepper, en knivsodd salt og rikelig med nykvernet pepper. Denne suspekte blandingen formes som små djevelske kjøttboller, og danderes med et elegant hoftevrikk som topping. Tilslutt et raust dryss med oregano, og basilikum over herligheten. Stekes til den er mer enn gylden, be en lynhurtig bordbønn, og med nykvessede tannebisser er det bare å la slurva gå ... 6826999[/snapback] Dette hørtes meget sært ut, var det godt? Så mye ting som setter en så sterk smak sammen må bli noe litt for seg selv kan jeg tenke meg!
DNA Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 1. Kylling salat 2. American steak. 3. Kylling fillet.
Inaktiv bruker 2 Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 - Kyllingsalat (kyllingfilet i biter, alle vanlige salatingredienser, crusonger, thousand island) - Pizza fra Peppes (lag din egen, 2 deler med valgfrie 6 ingredienser på hver halve) - Kebab (nytt varmt kjøtt og en skikkelig god saus)
mhsalangli Skrevet 8. september 2006 Skrevet 8. september 2006 pølser i brunsaus, kjøttboller i brunsaus, torsketunger, fersk torsk vet ikke åssen det lages, er mamma som fikser
Yallis Skrevet 9. september 2006 Skrevet 9. september 2006 (endret) [Slettet etter klage fra RPA.] Endret 9. september 2006 av Yallis
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå