audunh Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Hei! Jeg har lyst å lage boller med alkohol. Gjerne så sterke som mulig. Er det noen som vet om det er mulig/har noe tips? TakK!
Lemkin Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Tror ikke helt alkoholsmaken passer så godt med boller
Chevelle Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Øhm, vil ikke bare alkoholen fordampe? 6773295[/snapback] Jo, alkohol fordamper ved 78,5 grader.
Haraldson Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Det måtte bli om du fyllte bollene med en eller annen slags krem ellerno, da?
iChristian Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Det måtte bli om du fyllte bollene med en eller annen slags krem ellerno, da? 6773433[/snapback] Måtte fylle etterpå da i så fall, men det kunne jo fungere
Haraldson Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Det jeg tenkte på, krem fyller man vel ikke i før steking uansett.
iChristian Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Det jeg tenkte på, krem fyller man vel ikke i før steking uansett. 6773566[/snapback] Jeg har ikke peiling, har aldri laget boller før
Haraldson Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Hehe, det ville jo føre til at kremen ville fordampe og/eller smelte og stivne. Uansett, er ganske artig å bake, you should try it some time.
Forumforumforum Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 sprit i melisen på skolebrødene er et alternativ da. blir vel ikke bra
ⅵdar Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Dynk bollene i sprit! Hvorfor vil du egentlig ha boller med alkohol i? Har du planer om å lokke unger med boller slik at de blir fulle for så å gjøre unevnelige ting med dem?
Propaganda Skrevet 30. august 2006 Skrevet 30. august 2006 Fuck alkoboller. Hashbrownies maaan 6773948[/snapback] støttes! alkoboller høres helt nasty ut, og det er nok ikke gjennomførbart på en god måte.
halnes1 Skrevet 31. august 2006 Skrevet 31. august 2006 to forslag melon lag et hull og sett brennevin flaska ned i, la den stå til den er tom(mange timer) eller lag brennevins gele , første gan jeg har spist meg drita i lag med 10-15 andre
Nonsens Skrevet 31. august 2006 Skrevet 31. august 2006 Fuck alkoboller. Hashbrownies maaan 6773948[/snapback] Bare vær forsiktig hvis du fremdeles bor hjemme. Ei venninne av meg lagde 'spesialmuffins' og hadde dem i fryseren. Det funket visstnok helt fint til mammaen hennes hadde noen venninner på besøk og serverte dem etter en kjapp runde i mikroen
audunh Skrevet 31. august 2006 Forfatter Skrevet 31. august 2006 Takk for mange gode svar! En kompis har bursdag, han er veldi glad i boller - tenkte jeg ville lage en orginal presang. Den krem løsningen hørres spesielt interessan ut. Hvordan lager man krem med alkohol i? Tilsetter man bare sprit? Om alkoholen fordamper ved 78 grader. Er det da mulig å steke bollene på rundt 70 grader i feks 6 timer? Eller vil de bli så varme inni at det fordamper uansett? Hva om jeg steker dem i alumiumsfolie og ikke tar av folien før bollene er blitt nedkjølt?
Suburbian Hero Skrevet 31. august 2006 Skrevet 31. august 2006 Jeg har en ide. Stek bollene så dypp dem i 70%, si ifra om det gikk bra ...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå