Jump to content
Sign in to follow this  
Subwoofah

Ny mobil - D600?

Recommended Posts

Vurderer innkjøp av en ny telefon, da min samsung e720 begynner å bli noget sliten (sender ikke alltid alle meldingene jeg sender, restarter,mister nett etc).

 

Det som er viktig for meg er at mobilen har vibrasjon når det ringer (ikke bare på noen få toner som e720), kalender med alarm, greit kamera, mp3.

 

Noen som kan si meg om det går ann å ha vibrering samtidig som ringetone på d600? altså ikke vibrering først og ringetone etterpå, men samtidig ;) Og om denne telefonen er å anbefale? Eventuell en annen telefon som er ok?

Share this post


Link to post

er nok samsung som har denne begrensningen ja. de vibrerer jo bare på noen ringetoner også..

 

D600 er en bra telefon, men begynner vel å eldes litt nå ja. Selv har jeg kun hatt D500 fra samsung, hvilket jeg var fornøyd med i begynnelsen. Men er tilbake på Nokia igjen nå - foretrekker dem :)

Edited by shaaland

Share this post


Link to post

Byttet fra SE til Samsung D600 for 9 måneder siden. Merket umiddelbart at funksjonaliteten til telefonene var dårligere, men blei blendet av at den var nye og fjong.

 

Bestilte ny SE K610i i går, gleder meg til å bytte. Har faktisk i en periode brukt den gamle T610 for alt er mye enklere.

 

Dersom du sender en del sms er D600 virkelig svak. Det beste (verste?) eksempelet er at det ikke kommer stor bokstav etter punktum. Ellers er ordboken dårlig, man kan ikke bla gjennom et ord som er plassert i teksten, du ser kun et ord når du blar. Det er tidvis stor problemer med å få koplet opp gprs, spesielt ved sending av mms. Telefonen må stadig nullstilles. Bruker ellers kalenderen på telefonene mine, denne funksjonen er vrikelig tungvint på D600. Du kan ikke kopiere en avtale, dersom du klikker "Tilbake" når du ser en avtale, hopper du ut i hovedmenyen og ikke tilbeke til månedsoversikten.

 

MEN: Den ser litt ut. Og kvaliteten er meget god. Har selv mistet min fra biltaket i fart. Den lå i et kryss i 20 minutter, og er (nesten) like fin. Skjermen er god, bildene kan fin framkalles mm. Den det siste gjelder garantert alle SE uansett.

 

Håper dette er til hjelp.

Jørn

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...