Jump to content
Sign in to follow this  
flabbert

HW-Lan 06: Warcraft3 Compo på HWLan

Recommended Posts

som en av de som er del av war3.no teamet, landslagssjef for wc3 på Clanbase og ESL, så syns jeg det er fryktelig synd at det ikke er en wc3 1on1 compo på HW-Lan, jeg er helt sikker på at mange fra war3.no hadde troppet opp og gjort compoen til en braksuksess :)

 

Hvis det skulle komme en wc3 compo før lanet starter så skal det være en smal sak å finne folk som kan styre konkurransen, hvis det er nødvendig, blant annet undertegnede har ganske solid erfaring på området samt andre som driver med ukentlige turneringer i det norske miljøet (www.Jegertour.moo.no)

 

 

håper på positiv respons venlig hilsen

 

Gustav M. "spc.flabbert" Karto

Share this post


Link to post

Denne topicen var ment som en miniundersøkelse av hvor mye liv det er rundt SC og WC3. Når du sier du kan bidra med crew til en evt. WC3 compo er det ingenting i veien for å kjøre igang dette :)

 

Sender deg en PM

Share this post


Link to post

Jeg støtter alt flabbert sa.

 

Og kan minne på at WC3 har i de siste 3 årene vært en av hovedcompoene på alle Norges største LANs (Multi Lan, The Gathering og Oslo Lan) ved siden av CS.

Share this post


Link to post

For å si det slik. Blir det wc compo kommer jeg og flere venner :) Et så stort LAN uten WC compo er, om ikke en skam, så ihveretfall VELDIG synd. Crew gjør alt dere kan for å få igang dette :)

 

Mvh Sindre

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...