Gå til innhold

Den Beste Parfymen ( Utvidet til begge kjønn )


Anbefalte innlegg

Sant det der, derfor har jeg nå slutta å kjøpe parfyme til jeg har brukt opp mesteparten av det jeg har.

 

Dere vet at det er holdbarhet på dette her sant? Etter et par år forvsvinner lukten, eller blir mer besk/annerledes.

 

Har rundt 8 flasker nå som ikke er i nærheten av å bli tomme. Etter det så skal jeg begynned med å kun kjøpe små flasker fra nå av.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Trenger ny parfyme da de tre jeg har er så godt som tom.

 

Tenker det blir å kjøpe inn tre nye, men står fast på om jeg skal gå for de jeg alt har hatt, velge tre nye eller en lett blanding av nye og de jeg har hatt.

 

Så trenger da noen anbefalinger her på parfyme til herre.

 

De tre jeg har hatt nå er:

 

-Armani code

-Acqua Di Gio

- Jean Paule - blå som er formet som en mann

 

Den siste er den jeg er mest lei av i grunn.

 

Så hva kan dere anbefale meg, hva som er bra om dagene. Ikke prøvd noen nye dufter på sikkert to år nå, så trenger tips til hva jeg kan prøve uten å lese igjenom hele tråden her.

Lenke til kommentar
Jean Paul er ekstrem mainstream og lukter så kjedelig. Armani Code har jeg faktisk luktet på, er ikke super den heller.

Så kom med en anbefaling da :) Jeg bruker YSL Kouros veldig spesiell duft som ingen bruker. Så har jeg Lacoste Essential som er veldig frisk og "lett" (faktisk ikke så veldig mange som bruker den) tilslutt er Hugo Boss Soul veldig god som blir brukt noen ganger.

Lenke til kommentar

Jeg tar det i denne tråden siden det blir litt i samme gate som parfyme. Lurer på hvor jeg kan få kjøpt dusjsåpen til Intimately Beckham.

 

Prøvd å google litt uten hell. Er snakk om en sort innpakning med gullskrift (for menn), som jeg ikke vet hvor er kjøpt siden jeg fikk den og parfyme i gave.

 

Noen kjeder som nærmest garantert har denne i sortimentet, så jeg slipper å reise langt avgårde bare for å se i ulike butikker?

 

Driter i at det er Beckhams merke så det er sagt, hehe. Fikk nok det merket fordi jeg liksom er så fotballgal :)

Lenke til kommentar

Bruker heller ikke selv så mye aftershave, men har en del stående som matcher forskjellige parfymer jeg har. Akkurat nå bruker jeg Boss Skin Aftershave, og mistenker at den er bedre enn de som hører til parfymer. Så er det noen som vet noe om kvaliteten på disse? Har fått høre (av en ansatt på danskebåten ^^) at de ikke har vært så bra før, men blitt bedre og bedre, nye Chanel Allure Homme Sport-aftershaven inneholder f.eks. pleiende ingredienser. Men slett ikke alle. Og de gammeldagse med alkohol må vel være grusomme for huden?

Lenke til kommentar

Jeg bruker: Hermes - Terre d'Hermes, Dior - Dior Homme, Victorias Secrets - Very Sexy for Him, Rochas - Rochas Man, Creed - Green Irish Tweed, Tauer - L'air du Desert Marocain, Bvlgari - Black og en arabisk oljeparfyme. Liker å rotere litt etter humør :) Skal investere i Creed - Silver Mountain Water senere, den lukter fantastisk!

Endret av heriksen
Lenke til kommentar

Hva synes folk om Christian Dior - Higher Energy? Jeg ble anbefalt den, men har ingen annen kjennskap til den at jeg har hørt om den 1000 ganger før

 

Har også kjøpt meg en ny Davidoff Adventure, men jeg begynner å gå lei av den. Fremover skal jeg kjøpe dem minste flaskene for jeg blir lei før jeg rekker bruke halve uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...