Gå til innhold

Nytt pvp system (Endelig)


Anbefalte innlegg

For starters, two major changes are being made to PvP: one, the game's existing "honor" system is being revamped so that it will no longer be a competitive ladder. Instead, players will be able to, according to lead game designer Tom Chilton, earn honor "at their own pace," and use their honor points as currency to spend on rewards.

 

Secondly, Burning Crusade will add an all-new form of PvP: an arena combat system, which lets players form teams of two to five players and go up against other teams in designated arenas.

 

 

 

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarc...;1&page=1&q=&q=

 

Tatt fra http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...mp=1#post232239

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joda er jo kult det (er en casual gamer selv), men var ikke noe av poenget med honorsystemet at dem som gjorde mest skulle ha noe spesielt? Nå vil jo alle og enhver nå høy rank med tiden.. og når dessuten raidinstancer blir for færre members virker det som et realt slag i tryne på de som har vært ivrige og spilt mye! men, men... igjen glad for at jeg ikke har spilt meg ihjel da.... :D

Lenke til kommentar
ENDELIIIIG!!

 

 

Satan så bra. Nå skal jeg starte å pvp'e igjen.

6670907[/snapback]

 

 

Det blir sikkert vanskeligere å nå høyere Rank, eller dvs, det krever mer poeng enn i dag. Så tidsmessig tviler jeg på at det blir noen forskjell på hvor lang tid en må bruke for å bli høyeste rank, men en slipper ihvertfall jaget om å tilstadig grinde inn nok poeng for å gå i null hver uke.

Lenke til kommentar

Rank og rewards resettes hver 3. måned iflg det ene intervjuet jeg leste. Hovedpoenget i PvP etter BC blir å farme pvp-poeng så du kan bruke de poengene til å kjøpe utstyr.

 

I tillegg ble det også sagt at det beste PvP reward utstyret til enhver tid skal være on-par med det beste raid-loot utstyret.

Lenke til kommentar

For min del er det ikke det at det tar lang tid å få bra pvp gear, men det at om man er borte fra pvp i 3-4 uker så har man mistet alt man kjempet for. Jeg liker ikke å gjøre noe 100% i mer enn svært kort tid så da passer det meg utmerket om det blir som rep-farming:) Jeg liker faktisk rep farming:) Man kryper da stille og rolig mot et flott mål:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...