Jump to content
Sign in to follow this  
jim89

slo pcen av, etter det nekter den å starte.?

Recommended Posts

hei!

 

for en par dager siden, så lånte damen min pcen, så når hun ble ferdig, slo hun den helt vanlig av!

 

så litt senere på dagen så tenkte jeg at jeg skulle sitte meg på pcen.. men neida! den ville rett og slett bare ikke slå seg på! :hmm:

 

det er lys i hk,et.

 

men det var en gang jeg slo av strømforsyningen, så trykte jeg start knappen, da gikk det! i et halvt sekund. hvorfor?

 

nå vill den rett å slett ikke starte! :no:

 

noen tips? blir ekstremt takknemlig om non hjelper meg! :)

Share this post


Link to post
hei!

 

for en par dager siden, så lånte damen min pcen, så når hun ble ferdig, slo hun den helt vanlig av!

 

så litt senere på dagen så tenkte jeg at jeg skulle sitte meg på pcen.. men neida! den ville rett og slett bare ikke slå seg på!  :hmm:

 

det er lys i hk,et.

 

men det var en gang jeg slo av strømforsyningen, så trykte jeg start knappen, da gikk det! i et halvt sekund. hvorfor?

 

nå vill den rett å slett ikke starte!  :no:

 

noen tips? blir ekstremt takknemlig om non hjelper meg!  :)

6660985[/snapback]

 

Bærbar?

Share this post


Link to post
strømforsyningen ødelagt?

6660996[/snapback]

 

mulig det, men da er det jo ikke lys i hk et? eller?

 

men jeg ser at denne karen har tatt inn og ut batteriet, kan det hjelpe? :hmm:

 

her ja!

Share this post


Link to post

 

Bærbar?

6660998[/snapback]

 

nope, stasjoner pc!

6661010[/snapback]

 

 

ok, kan du skrive opp maskinvaren.....

 

Eller sede en link til der du kjøpte den?

Share this post


Link to post

 

Bærbar?

6660998[/snapback]

 

nope, stasjoner pc!

6661010[/snapback]

 

 

ok, kan du skrive opp maskinvaren.....

 

Eller sede en link til der du kjøpte den?

6661015[/snapback]

 

bygde den selv for ca 1år siden. aldri blitt noe feil med den før nå.

 

asus radeon x850xt pe.

seagate barracuda 300gb. (sata)

AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0GHz Socket 939

asus a8n5x hovedkort.

kingston hyper-x 2048mb ram.

 

var det noe mere da?

Share this post


Link to post

Min ide er at du sjekker at alt sitter som det skal.Spessielt strøm til cpu.Er det mye støv så fjern det,spessielt cpu og psuvifta. Prøv å start opp med minst mulig som tar strøm.Ut og in med batteriet som er nevnt over her.

Etter dette så er det å prøve annen psu,cpu,motherbord og ram.

Gjetter på at det er cpu.

Edited by Sunni

Share this post


Link to post

Reset bios ved å ta ut batteri og sett inn igjen, evt resette med jumper.

 

Om dette ikke funker, vedder jeg 5'er på at det er strømforsyninga.

Share this post


Link to post
Reset bios ved å ta ut batteri og sett inn igjen, evt resette med jumper.

 

Om dette ikke funker, vedder jeg 5'er på at det er strømforsyninga.

6663528[/snapback]

 

det jeg trodde jeg og. men, da hadde det vel ikke blitt lys i hk? :hmm:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...