Jump to content
Sign in to follow this  
Gellyfusk

Bør man ligge unna codec-pakker?

Recommended Posts

Jeg har alltid ligget unna codec-pakker av den enkle grunn at jeg liker å vite hva jeg har installert og at jeg føler det ikke er vits å installere en codec jeg ikke har bruk for.

 

Jeg har alltid styrt unna codec-pakker, men er det egentlig en grunn? Kan det gjøre noe negativt å installere en codec-pakke, eller er det bare "raskt og enkelt"?

Share this post


Link to post

Bruker K-Lite Mega Codecpack på mine pc'er. Er vel det man kan kalle for full pakke men dekker det meste av mediafiler uten att jeg har noen problemer av noe slag.

Share this post


Link to post

Har høyrd at codecpakkar kan skape problem på grunn av konfliktar mellom codecar eller noko slikt, men har ikkje noko erfaring med slikt sjølv, då eg aldri har hatt nokon slike pakkar installert. Klarer meg langt med VLC, og om det er nokon spesielle codecar eg treng, installerer eg dei kvar for seg. For meg er det ikkje nokon grunn til å installere ein codecpakke.

Share this post


Link to post

Jeg mener at man bør holde seg langt unna. Har ikke brukt codec-pakker på lang lang tid nettopp pga. store problemer sist jeg brukte det (grønt bilde, hakking etc.) Har bare xvid, real, QT og ac3filter installert, og hvis det er noe som ikke vil spilles av da (noe som skjer ytterst sjelden) er det bare å bruke vlc. Det som ofte kan være et problem med codec-pakker er at det er gamle versjoner av codec'er som følger med.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...