Jump to content
Sign in to follow this  
Rocero

Musa vil ikke virke lenger!

Recommended Posts

Har store problemer med en Trust trådløs mus for tiden. Kjøpte den sammen med en bærbar fra psdata, men etter kort tid begynte ting å gå galt.

I starten fungerte alt som det skulle, innstallerte driver og programvare som fulgte med musen og alt gikk fint. men etter en stund ville musa rett og slett ikke virke lenger. Prøvde da en vanlig usb-mus fra min stasjonære istedet, men ikke en gang den ville virke. Virket som om usb-portene var deaktivert på et vis..

 

Så jeg sjekket litt rundt på nettet etter en løsning, fant da ut at mange hadde det samme problemet og at en mulig løsning kunne være å oppdatere drivere til chipsettet og legge inn service pack 2. men ingenting hjalp.

 

Deretter prøvde jeg trådløs-musa på stasjonær-pc'n. der og funket ting helt fint i starten, trengte ikke å legge inn drivere en gang. MEN, etter kort tid klikket alt. Nå nekter begge musene å virke på begge pc'ene. har prøvd alt, oppdatert drivere, avinstalert/innstalert drivere på nytt, SP2, brukt PS/2 overgang på musa...

 

Skjønner rett og slett ingenting...:(

Noen som skjønner hva som er galt??

Share this post


Link to post

Ingen som vet hva som kan være galt her? Har prøvd i Vista og, men det samme problemet oppstår der også.. Litt kjipt å sitte her uten mus:(

Share this post


Link to post

Ok, har nå innstalert windows på nytt, oppdatert hovedkort, og BIOS. Trådløsmusa virker nå på stasjonæren, men ikke den vanlige tråd-musa. I tillegg virker trådløsmusa veldig ustabil... Vil gjerne få tråd-musa til å funke da denne er bedre. hva gjør jeg da?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...