Jump to content
Sign in to follow this  
JanBe

Program til å lage hjemmeside?

Recommended Posts

Hei!

 

Jeg har de 10 siste årene hatt en hjemmeside på web som pr dato er på ca 150 sider og inneholder rundt 800 bilder. Da jeg begynte for 10 år siden brukte jeg word til å lage enkle sider. I 98 gikk jeg over til Fontpage hog har brukt denne i forskjellige utgaver i årene etterpå.

 

Nå stopper Microsoft å lage nye utgaver av Frontpage. Dessuten vil jeg nå gå over fra stasjonær pc til bærbar pc og lage websidene ut fra denne. Er det noen som kan anbefale relativt enkle program til å fortsette å jobbe videre med hjemmesiden i. Frontpage har kanskje ikke vært det mest avanserte programmet å lage websider i, men det har vært veldig enkelt å bruke denne. Men som sagt Microsoft stopper å lage nye versjoner av denne og jeg vil over på et annet program, men hvilket?

 

Jeg vurderer til og med om jeg skal gå over til Mac for der skal det være gode programmer til å lage hjemmesider i og ikke minst redigere fotos i. Alle råd og tips mottas med takk, både angående mac og windows-platform. Kan og så at jeg nærmer meg 50 år og fortrekker noe som er rimelig enkelt å holde på med, trenger ikke så veldig avansert hjemmeside, liker best at den er relativt enkel, men den må innholde diskusjonsforum og gjestebok.

 

JanBe

Share this post


Link to post

Nå koster jo som kjent Dreamweaver penger da. Husk det. Det koster mer enn 2 kr også. Hehe. Nvu er heller et alternativ å se litt på. Det er både gratis også er det ikke så værst i bruk heller.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...