Gå til innhold

Diskusjonstråd for kosttilskudd


Gjest Slettet+9817234daf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Føler jeg har skjerpet meg relativt mye jeg og til frokost pleier jeg å spise et egg sammen med en brødskive sammen med ost og skinke. Til mellomåltid prøver jeg å få i meg litt kylling som f. eks filet, og til middag pleier det å bli kjøtt av et eller annet slag. I dag var det fisk.

 

Ikke fått helt orden på kveldsmaten enda men prøver å få i meg et par egg ihvertfall.

Lenke til kommentar

Når du ikke spiser mer enn det så er det ikke rart at ei tønne forsvinner som dugg for solen..

 

hva er det egnetlig du skal oppnå? når folk bruker gainer så er det somregel fordi de skal opp ivekt, det kostholdet ditt hadde sultet en anoretiker..

 

edit: trykkleif, tømme faktisk :p

Endret av OZ-Racing
Lenke til kommentar

185 cm +/-

65 kg +/-

 

19 år og ikke voldsomt aktiv utenom treningsdager på mandag, onsdag og fredag.

 

Er havregryn å anbefale? Spiste noe grasalt av det tidligere, men har kuttet det ut med årene...

 

Har hørt at dette øker vekten.

Endret av Pascal
Lenke til kommentar
Smeller til med det som sikkert er et jævlig dumt spørsmål her.

 

Er det noen forskjell på kalorier og kcal eller er det to forskjellige betegnelse for det samme? Om jeg får i meg 550 kalorier, er det det samme som 550 kcal?

 

Kcal go kalorier er det samme. Kcal står for kilo calories, eller 1000 calories etter det jeg har forstått. Det som er forskjellig er kilo joules (KJ). En KJ er 4,18 ganger 1 kcal.

Lenke til kommentar
Har brukt litt mindre en det som står på pakningen. Står at jeg skal fylle fire målebeger med pulver(250g), men velger å bruke litt mindre en det...

 

Billigere å kjøpe protein og carbo seperat? Har tatt en shake om dagen..

 

Det er veldig amerikansk å ha doseringer på 250g. Dette er vel typisk på en 1000 kalorier eller mer. Mer vanlig er vel å legge seg på en mengde som gir en 500 kalorier.

Lenke til kommentar
Da jeg brukte gainer fyllte jeg bare oppi uten å tenke over hvor mye det var. ble vel opp til ca. 3.5 dl på shakeren med pulver.

 

bedre med for mye enn for lite sa kjerringa og la seg under en stein!

 

Vel, det spørs jo om man bare vil opp i vekt uansett hva, eller om man forsøker å gjøre det litt kontrollert. :) Har selv absolutt null problem med å gå opp i vekt, så jeg bruker bare gainer sammen med ekstra protein til post workout drikk samt som et kaloritilskudd på en av de sjeldne dagene hvor jeg rett og slett ikke har tid til å spise så mye som jeg burde. (dvs. der hvor "mannen i gata" kjøper seg pølse på bensinstasjon)

 

Men uansett, hvis du (som stilte spørsmålet opprinnelig) bruker gainer for å gå opp i vekt så er det viktig at det kommer i tillegg til, og ikke som erstatning for den maten du ellers ville ha spist. Det har ingen hensikt å bytte ut 500 kalorier av din vanlige kost med 500 kalorier med gainer. Hvis det at du drikker gainer gjør at du blir kvalm, mister matlyst osv, så er det bare bortkastet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg trenger litt hjelp fra dere kostholdsguruene nå :p

 

Har lenge vært høy og tynn (197cm/ca80kg), og etter at jeg startet med å jobbe så har vekten vært i litt ubalanse.

Jeg ser dere anbefaler at man regner ut hvor mye man ca spiser av kalorier i løpet av en dag? Og da kom jeg fram til ca 1500kcal (etter at jeg har begynt å jobbe), noe som er alt alt alt for lite. Jeg fant ut via en sånn kalkulator, at jeg normalt skal opp og ligge på rundt 2700kcal.

 

Så.. Noen som kan anbefale noen måltider hvor man får dekket store deler av et daglig inntak? Til frokost går det gjerne en god porsjon havregryn, til lunsj noen brødskiver og så blir det bare småspising på jobben utover. Jobber til ganske sent, så det er ikke alltid jeg orker å lage noe middag når jeg kommer hjem.

Derfor må jeg ha noe som jeg kan fryse ned og varme opp når jeg kommer hjem.

 

Noen forslag?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...