Jump to content
Sign in to follow this  
Kiter

Jeg har tatt måkebilde:P

Recommended Posts

Har tatt måkebilde (fikset litt på).

Noen kritikk?

post-103640-1154653324_thumb.jpg

 

Selv om det er litt uklart og sånnt ble jeg faktisk veldig fornøyd med det, men er som vanlig alltidd noen som kommenterer min dårlige teknikk osv...

Så: noen meninger?

:p

Edited by Kiter

Share this post


Link to post

Fugler i flukt er ikke det letteste å fotografere, så du får :thumbup: absolutt godkjent. Det jeg ikke liker i bildet er at måken er for langt fram og ned i bildet. Det er bedre når det er luft i den retningen bevegelsen skal foregå, i dette tilfellet nedover og til venstre. Måken ser ut til å være på vei ut av bildet, de lange vingene veier litt opp for bevegelsen nedover, vet ikke om det er mulig å forandre utsnittet fremover, men ville iallefall prøvd å croppe bak måken og over den, for å rette opp ubalansen i en viss grad. Det var god dybdeskarphet i bildet, men det er ikke noen fordel. Det er ønskelig med tele og stor blenderåpning (lavt f-tall) og selvfølgelig god fokus på fuglen, og uskarp bakgrunn. Men altså, fortsett med fuglebilder. De er også glimrende fototrening.

Share this post


Link to post

Jeg synes det er et godt bilde, selve måsen er jo klar og fin og fanget i ett øyeblikk øye vårt ikke oppfatter så lett, og det gjør det jo noe spesielt.

Share this post


Link to post
Jeg synes det er et godt bilde, selve måsen er jo klar og fin og fanget i ett øyeblikk øye vårt ikke oppfatter så lett, og det gjør det jo noe spesielt.

6611984[/snapback]

 

Takker :)

 

På originalen er måka veldig liten, men jeg zoomet inn og fikk et bilde jeg er ganske fornøyd med ;)

Share this post


Link to post

Enig med Brainware, bilder av ting i bevegelse blir oftere vellykket om bevegelsen skjer inn i bildet enn ut av bildet.

 

Om du ser på hodet til måken ser du en utbrent flekk. For mitt øye ser det ut som om denne er blitt forverret i etterbehandling, men det er vanskelig å si sikkert. Om dette er tilfellet kan du jo prøve en ny etterbehandlig der du går inn for å ikke gi like mye utbrenthet, men som sagt kan det være bildet kom slik ut fra kamera. Vannet er også noe lyst, skarpt og har mange utbrente flekker, dette trekker oppmerksomhet fra måka.

 

Ikke se deg blind på at det forrige avsnittet med kritikk ble langt, du har fått til et godt bilde i en vanskelig sjanger og det er godt fanget. Flott at du har tatt bildet mens vingene er utslått slik at fuglen blir mest mulig spektakulær.

Edited by wiley

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...