Gå til innhold

Støy på TV fra nettverkskabel med moddet Xbox


magnaral

Anbefalte innlegg

Hei, har et problem som har oppstått relativt plutselig her om dagen. Når jeg har i nettverkskabelen til min moddede Xbox, så får jeg moderat snøvær over bildet på TV-en.

 

Bruker en Advanced AV Scart kabel med optisk utgang til stereoanlegget (denne er kjøpt relativt billig i Tyskland og er neppe original hvis det har noen betydning). Tror denne kjører med RGB-signaler. Med originalkabelen er ikke dette problemet tilstede(kjører vel composite).

 

Når jeg kobler til andre enden av nettverkskabelen til en annen enhet enn routeren min (der den vanligvis er tilkoblet), blir støyen langt mindre, nesten borte.

 

Har forsøkt å bruke kabelen på en original Xbox også, men med samme snøfulle resultat.

 

Er det kabelen eller routeren min det er noe galt med, og hva kan jeg evt. gjøre?

 

Håper noen har vært borti dette tidligere.

 

 

Alexander

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mulig det er skjermingen i kabelen som er for dårlig. Blir det støy på annet enn TV-sendinger? Dersom det ikke blir støy på DVD el. er det vel forstyrrelser fra kabelen til TV-signalet.

 

Mitt beste tips er da å holde kabelen så langt unna kabelen til TVen eller antennen om du bruker slikt.

 

Det er mulig skjermingen i kabelen din er dårlig. En mulighet er å prøve en kabel med bedre skjerming - cat 5 eller bedre. Kabler beregnet på gigabit nettverk er normalt bedre skjermet.

 

Om det kan være feil på routeren din har jeg ingen formening om. Ligger denne nær TV-kabel eller antenne? I så fall kan også her problemet være støy fra kabelen.

 

EDIT: jeg kom også på at det kan være et jordingsproblem. Forsøk og koble xbox og tv og om mulig også router til samme kurs og se om det blir bedre. Dersom dette er gjort kan du forsøke separat kurs for xbox.

Endret av roolf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...