Gå til innhold

amd eller intel?


Anbefalte innlegg

har alltid vert svoren amd fan, så det er klart :w00t:

men etter å ha sett tester av conroe.... er eg ganske usikker :hmm:

det er amd eg vil gå for, men visst conroe er merkverdig bedre, går eg sansyligvis for en conroe.. pris spiller litt inn også...

pcen skal brues til spilling, og det var amd 3800+am2/4000+am2/4200+am2 det stod mellom... noen som har bedre forslag fra intel en en av disse? må vere i samme prisklasse :thumbup:

 

takkpå forhånd :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er selv en AMD fan...Men etter og ha sett testene til Conroe som er jeg litt i tvil selv hva jeg skulle gått for...hvis jeg hadde hatt kroner til det...Conroe koster fremdeles en god del mer en AMD system koster....Har du kroner til det så gå absolutt for Conroe hvis pengesekken er begrenset så går du selvsagt for et AMD system...

 

AMD er klart bedre til spilling enn intel...velg amd du

 

Vel ikke etter at Conroe kom

Endret av Scortech
Lenke til kommentar
Er selv en AMD fan...Men etter og ha sett testene til Conroe som er jeg litt i tvil selv hva  jeg skulle gått for...hvis jeg hadde hatt kroner til det...Conroe koster fremdeles en god del mer en AMD system koster....Har du kroner til det så gå absolutt for Conroe hvis pengesekken er begrenset så går du selvsagt for et AMD system...

 

AMD er klart bedre til spilling enn intel...velg amd du

 

Vel ikke etter at Conroe kom

6530223[/snapback]

 

Hvorfor blir et Conroe system dyrere? Conroe har jo vist seg bedre enn AMD i pris/ytelse.

 

Og ettersom at Conroe ikke er så avhengig av dyr RAM med lave timings, så sparer du mye på det. AMD er mer avhengig av god RAM med lave tilgangstider.

 

Så Conroe system for deg blir bare vinn-vinn situasjon.

Endret av el_salvad
Lenke til kommentar

AMD er såklart best til spilling:).

 

 

jeg hadde faktisk en amd pc en gang, den var så jævelig ustabik, fikk blåskjærm hele tiden, opplevde også at pcen plutselig slo seg av, det var bare elendighet med den pcen. siden jeg gikk over til intel har det ikkje vært sånne problemer.

 

 

men men, Amd har kommet seg siden:), men de har litt og ta igjenn på laptopfronten, deres prosessorer er strømslukere uten like. en amd laptop sluker batteriet på 1 t og 30 min trur jeg, noe som i mine øyne er alt før kort batteri levetid. viss man er ute etter batterikapasitet så burde man velge intel. har selv en laptop med intel celeron m prosessor.

Lenke til kommentar

Hmm, vanskelig å si. Det å i det hele tatt være fan av store amerikanske selskaper, er for meg uforståelig. Jeg skal tilstå at jeg hadde en svak periode jeg også, men jeg kom meg over det, heldigvis :) Alle selskaper er opptatt av tre ting; tjene penger, ta markedsandeler, og blidgjøre aksjonærene. Enten selskapet er AMD, Intel, ATI (RIP), nVidia, Microsoft, Apple, SONY, er de like glad i penger alle sammen. Og det er nettopp dette mangfoldet av selskaper som driver utviklingen fremover, og prisene nedover. :)

 

Kjøp det som gir mest for pengene for det du skal bruke det til, det er den universale loven når det gjelder kjøp av noe som helst hardware :)

Endret av bK_Coder
Lenke til kommentar

Jeg har brukt AMD helt siden 1997 (K6-200 hihi), og må desverre bite i det sure eplet å si at Conroe gir mest for pengene ja. Før valgte man AMD til spill og intel til rendering, men Conroe yter jo svært godt i spill.

Men bare vent til K8L dere... :cool:

Endret av skag1
Lenke til kommentar
Jeg har brukt AMD helt siden 1997 (K6-200 hihi), og må desverre bite i det sure eplet å si at Conroe gir mest for pengene ja. Før valgte man AMD til spill og intel til rendering, men Conroe yter jo svært godt i spill.

Men bare vent til K8L dere...  :cool:

6554943[/snapback]

 

Akkurat samme som meg det :) tenkte å kjøpe ny pc nå til høsten, men nå ble jeg jammen usikker på om det er så lurt. Etter flere år med minimal utviling på cpu fronten ser det endelig ut til at det skjer noe fornuftig!

 

Noen som har et stalltips på hvor mye quad core cpu'ne til amd og intel kommer til å koste ved lansering?

Lenke til kommentar
Intel Core 2 E6600 ville jeg valgt viss jeg var deg da men.... Har aldri likt AMD har altid elsket Intel.... Lært  krype lært å gå lært å hate AMD. lært å spise brød lært å drikke vann lært å elske Core

6548112[/snapback]

 

går det an :hrm:

 

Uansett, Eg ville gått for Core 2...

Har ein bror som nettopp kjøpte seg nye bærbar med Intel Core 2 (tror kanskje det var E6600), og den yter utroleg bra :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...