Gå til innhold

Albumguide til bandet Guns N' Roses


Fisker

Anbefalte innlegg

  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
hmm....om du liker Guns'n....hør siste albummet...så skifter du rask mening.

8889227[/snapback]

 

Det siste albumet er jo ikke representativt for lydbildet deres, da Axl bare voldtok alt som var og kjørte solo med resten av bandet som komp.

 

Jeg elsker også guns n'! de er det beste bandet som har walked the earth! Til alle dere som snakker om trær og tull. Hva er det deere gjør her? Hvis dere ikke er interessert i å diskutere Guns n', så ser jeg helst at dere holder dere unna!

 

Jeg syns godt overskriften kan forbli slik den er, da jeg er drittlei alle "den store A-ha tråden" og lignende. Men jeg ville fjernet den nedlastingen der ;) Hvis folk er interessert i å høre på Guns n' så klarer de nok fint å finne fram selv.

 

Ellers så vil jeg anbefale Guns n' roses albumguiden. Jeg husker dessverre ikke hvem som skrev den, men heder og herre til han!

 

Guns n' Roses er det beste bandet som har eksistert tett etterfulgt av Mötley Crüe!

 

YEAH! :w00t:

Lenke til kommentar
Slash er kul, og jeg liker stilen hans og mange av soloene han har lagd (men mener fortsatt at han er sterkt overvurdert).

 

Gamle Guns N' Roses er jo fenomenalt, musikk-messig, men lik som mange andre forum-brukere her kan jeg virkelig ikke utstå Axl-Rose's vokal.

8889977[/snapback]

 

 

må si meg ening, jeg så Slash og Velvet Revolver på Hultsfred i uka som var, og jeg ble utrolig skuffa over han og resten av bandet

Lenke til kommentar
Jeg har alltid likt progressiv rock, slik som Porcupine Tree og Rush. Så begynte jeg å høre på Guns N' Roses. Dette må jeg si er det beste musikken som noensinne er laget. Fengende, genial vokalist som passer rett inn i musikk stilen, og kanskje verdens reneste soloer fører meg inni en musikalsk rus. Hvis dere ikke har sangene deres kan de lastes på www.btjunkie.com ... Søk på guns n roses discography... Anbefales på det sterkeste!

Hvordan har deres musikksmak endret seg opp gjennom årene?

8889064[/snapback]

 

Tror du bør passe bedre på passordet ditt Joachim... du liker slett ikke GNR...

Lenke til kommentar

Appetite For Destruction var albumet som fikk meg til å høre på rock generelt sett. Har fortsatt LP plata med originalcoveret liggende. GNR vil alltid være verdens beste band i min mening.

 

Har dog ikke veldig store forhåpninger til Chinese Democracy, når/hvis den noen gang kommer... har hørt det meste som har lekket ut hittil, og bortsett fra Axls unike stemme er det ikke mye GNR å spore. Vel, time will show...

Lenke til kommentar
Guns'n var bra, fremtil Axel krevde enerett til navnet og de gikk sine veier, siste Guns'n albumet med Axel og masse ukjente suger.

8889531[/snapback]

 

Hvilket album?

8892518[/snapback]

Jeg regner med at det er "the spagetti incident" han mener

8893293[/snapback]

 

Først så trodde jeg han mente "Chinese Democracy", siden han nevnte Axl og "masse ukjente".. "The Spaghetti Incident?" er jo slikt sett det siste albumet, men der er nå hele det "gamle bandet" med..

 

 

Selv er jeg en såkalt #1 fan av Guns n' Roses, og har hatt de som favorittbandet mitt (til de grader) siden før 1990.. begynner jo å nærme seg en 18 år nå.. Uansett; Man kommer til et punkt hvor man aksepterer at "gamle Guns" er historie... That being said; Selv om jeg (også) er en trofast Slash -fan, så er det "nye Guns n' Roses" et band som til de grader er til å regne med.. og får vi noensinne et utgivelse av Chinese Democracy, så er jeg overbevist (objektivt sett) om at det kommer til å sende sjokkbølger innenfor musikkens verden.. Har selv KJEMPESTOR tro på at det albumet kommer til å bli mist like stor som Use Your Illusion (I & II), selv om den nok aldri vil frata tronen til Appetite..

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...