Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ip telefoni bedrift


Anbefalte innlegg

Hei! Er nå i en bedrift som skal bytte lokaler og vi har diskutert overgang til IP telefoni. Vi trenger 6-7 linjer og er avhengig av at overgangen skjer uten problemer...

Hva er det beste tilbudet til en liten bedrift i dag og hva trengs? Vi er vel temmelig blanke når det kommer til akkurat dette, men jeg vet jo at det finnes guruer i dette forumet :D

 

vi har vel ca 5-6 tusen i utgifter pr.mnd på tellerskitt nå og hvor mye vil vi egentlig spare på IP-telefoni(you know the drill..spare spare spare:)

 

Og hvor mye "pes" er en slik overgang?

stabilitet er jo også et stikkord her :thumbup:

 

(beklager sterkt hvis dette blir postet i feil foum..)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva slags internettlinje har dere?

Er det sentralbord?

Stiller dere strenge krav til oppetid og support så blir det ikke mange leverandører igjen er jeg redd.

6489482[/snapback]

 

 

Hei! Nå har vi vel adsl linje med ikke så mye guffe i, men når vi flytter så kan det jo bli aktuelt med oppgradering(regner med at dette må til for å bruke IP telefoni)

 

Nei, vi har ikke sentralbord. trenger 6-7 forskjellige nummer hvis du skjønner-.

 

Bare vi har opptid under arbeidstiden(8-17) så er vi fornøyd :p

Lenke til kommentar

Skal du ha ei feit linje koster den fort endel i mnd, sjekk hvordan leverandørene hånterer feilsituasjoner. På ordinær telefon er det en ekstrem oppetid og ett veletablert system for og håntere feil. Hos endel IP-telefonselskaper synes man en ukes nedetid er helt akseptabelt, null ekspressfeilretting osv.

Lenke til kommentar

Det jeg vil anbefale er å bestille 6-7 nummer fra IP24, eller TeleVoIp. Dette koster hvertfall hos IP24 totalt 79kr, uten flere utgifter. Sett opp en billig pc med Asterisk (open-source telefonserver) og bruk softphone på pcene. Da får du en komplett og avansert telefonløsning til en svært rimelig pris. Se www.asterisk.no for mer info, eller søk etter asterisk på google. Det finnes noe som heter Asterisk@Home som er en cd du kan boote og som installerer og setter opp alt som trengs for telefonserveren veldig greit og enkelt.

 

Der jeg jobber har vi gått for en slik løsning, og vi er ekstremt fornøyde. Innimellom kan IP24 visstnok (ikke opplevd) være litt ustabilt, og derfor har vi kjøpt én linje fra TeleVoIp som backup. Telefonserveren er satt opp til å automatisk bruke denne linjen hvis den ikke får kontakt med IP24, og det fungerer veldig bra.

 

Hvis dere ikke trenger/ønsker mulighet for telefonmenyer, avansert viderekobling, opptak, etc, holder det vel egentlig bare å kjøpe linjer fra IP24 og laste ned softphones. Vi har hittil opplevd nedetid noen få dager siden vi satt opp systemet i mai, og alle gangene skyldtes dette problemer på eget nett.

 

Og IP24 har gode nummerserier tilgjengelig hvis dette er viktig. Vi bare maste litt og fikk 63 00 00 6X :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...