Gå til innhold

Saddam 100%


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det valget der er jo ren idioti. De der som er på tv'et om dagen som sier de skulle stemme på saddam hadde vel blitt drept om de ikke hadde sagt det "rette"

 

Det er praktisk talt UMULIG å få en oppslutning på 100%. Det er ikke praktisk mulig (på lovlig vis)

 

Håper noen griper inn å fjerner den diktatorer asap

 

Mvh

A. Lyse

Lenke til kommentar

En morsom historie det valget i Irak... Det var visst ikke lagt ut "NEI"-stemmesedler i år. Og stemmerett var erstattet med stemmeplikt. 100% oppslutning, og 100% "Ja til Saddam"...

 

Selv Carl Ivar kan jo bare drømme om noe sånt. :smile:

 

Ble forøvrig tipset om en bookmaker som gav 1.25 i odds på at Saddam skulle få mer enn 99.90 %... Burde nok ha satset noen kroner på det. :sad:

 

LeD

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-16 18:09, skrev LeD:

En morsom historie det valget i Irak... Det var visst ikke lagt ut "NEI"-stemmesedler i år.


 

I følge Dagsrevyen var det to alternativer på stemmekortene - Ja og nei.

 

Jeg tror ikke folk er så overdrevent positive til Saddam Hussein og fornøyde med hans politikk bare ut fra dødsangst, dvs frykt for å bli skutt eller hengt pga feil holdninger. Tror heller de håper at eksponeringen de får av utenlandsk TV vil gjøre forholdende bedre for deres familie, slekt og bekjente. M.a.o, en påskjønnelse fra høyere hold for deres plettfrie og lojale oppførsel.

Lenke til kommentar

problemet var jo det mildt sagt åpene valget. Vi er vant til å legge stemmeseddelen vår i en konvolutt får vi putter den i urnen. På den måten kan ingen knytte stemmeseddelen til oss, personlig. Der hadde de en lapp med to store ruter, en for ja og en for nei. Så når du putter stemmeseddelen din i urnen kan alle se hva du har stemt og da er det vel ikke så lett å stemme nei. Så alternativet er å ikke stemme, men det blir jo registrert hvem som har stemt og hvem som ikke har det, så det blir ikke så lett det heller.

Lenke til kommentar

Definitivt. Uansett, valg? - at en norsk tv-kanal t.o.m. kan lage slike innslag. Det foregår ikke "valg" når et land blir styrt av en Diktator. Det er helt latterlig. Og 100% for Saddam. Jeg syntes ufattelig synd på det irakiske folk som må leve med den jævelen.

 

Det blir neppe noen overraskelse når de amerikanske styrkene blir møtt med hundretusenvis av jublende og glade mennesker når tanksene ruller inn i palasset til Saddam. For de som fortsatt har et håp der nede kan de jo bli frigitt fra et liv i konstant frykt.

Lenke til kommentar

Ett lite innlegg om valg-oppslutning og demokrati:

* Ett visst land i vesten har under 50% oppslutning ved valgene.

* Dette samme landet hadde noe problemmer under siste valg, hvor hoeyesterett da i strid med landet's grunnlov grep inn og bestemte at en av kandidatene hadde "vunnet".

 

Hvordan er dette utfallet, rent praktisk sett, forskjellig fra diktatur?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...