Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hva skjedde med routern min.?.. Får ikke logget inn på den l


Anbefalte innlegg

Jeg har Nextgentel m/ Netopia router. Igår oppgraderte jeg firmwaren+fjerna firewallen (http://endring.nextgentel.no/) og alt gikk knirkefritt.

 

Men idag så prøvde jeg å sette opp firewallen igjen med punktet som heter: "En IP - med firewall".

Etter det så klarer jeg ikke å logge meg inn på routern! Skriver admin/noway som name og passord men funker ikke :sad: Hva kan ha skjedd? Hvis passordet har endret seg på en eller annen mystisk måte, kan man resette det? Har hørt om det "hullet" under routern som man kan stikke en binders i eller no sånt. Vil det hjelpe?

Hvis det måtte være eneste utvei så håper jeg bare at jeg slipper å konfiguere routern manuelt etterpå for det kommer jeg til å slite veldig med. Eneste jeg kan er å forwarde/åpne for porter(NAT) :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-10-16 12:52, skrev nåvi:

Hva med å ringe NGT sin kundetelefon? De vet det sikkert.. Er faktisk litt nivå på de som jobber der, eller var ihvertfall det på ho som jeg prata med :smile:


Kommer du fortsatt på internett etter du oppgraderte?



 

Internett funker fint..

Det er bare det at jeg ikke lenger kan telnet'e routern. Den spør etter "name" og "password" men den står bare stille 10-15 sek uten at det skjer noe, så spør den etter navn og passord på nytt. Akkurat som jeg skriver feil navn/passord, men det gjør jeg jo ikke.

Lenke til kommentar

Jeg prøvde med COM-kabelen men gikk ikke noe bedre..

Prøvde å resette routern med binders(regner med at det skal gjøres med strømmen slått av??).

Det ser ikke ut som det skjedde noe etter resettinga. Får fortsatt ikke logga inn på den men internett funker helt fint fremdeles uten å gjøre noe på settingen som står i den tråden som du viste til JarleW. (Ble routern resetta da tru)

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-16 11:11, skrev Clintern:

Jeg har Nextgentel m/ Netopia router. Igår oppgraderte jeg firmwaren+fjerna firewallen (http://endring.nextgentel.no/) og alt gikk knirkefritt.


Men idag så prøvde jeg å sette opp firewallen igjen med punktet som heter: "En IP - med firewall".

Etter det så klarer jeg ikke å logge meg inn på routern! Skriver admin/noway som name og passord men funker ikke :sad:


 

Jeg tror at de har sluttet å dele ut passordet til routerne,(iallefall cisco routerne) pga mye inkompetente folk som ødela konfigureringen på de. Du kan jo alltids pakkesniffe trafikken mellom webbrowseren din og

endring.nextgentel.no og se om ikke passordet dukker opp der, men det vil sannsynligvis være tvilsomt i forhold til straffelovens §145, andre ledd.

Lenke til kommentar

Det skal nok være "admin" og "noway" som vanlig men noe må ha skjedd med routern under en av mine endringer som jeg gjorde via endring.nextgentel.no/.

 

Første jeg gjorde var å oppgradere firmwaren, klarte fint å telnet'e routern etter det..

 

Så valgte jeg "en IP - uten firewall", også etter det kunne jeg logge meg på routern uten problemer.

 

Men da jeg ombestemte meg og valgte "en IP - med firewall", etter det så funka ikke navnet/passordet admin og noway lenger :sad:

 

Men en ting: Skal routern være på når man resetter via hullet under?? Prøvde når den var slått av men da jeg startet den så virket det ikke som om den var resetta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...