Gå til innhold

XBMC: Lyden er borte på filmer jeg overfører


Goliath

Anbefalte innlegg

Har overført noen backups av mine DVDer i .avi format til min Xbox Media Center. Det som er rart, er at lyden i det siste har blitt borte når jeg overfører dem. Filmene fungerer ellers utmerket på maskinen. Mistenkter codec-problemer men dette har aldri vært et problem tidligere men bare i det siste.

 

Hva kan det skyldes egentlig og hvordan fikser jeg det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du har en helt oppdatert versjon av XBMC kan du jo prøve med en eldre versjon. Jeg har lest om andre som har hatt noen problemer med siste versjon. De foregår en ganske omfattende revidering av XBMC for tiden, og enkelte versjoner synes å inneholde noen bugs.

Lenke til kommentar

Med lyd på maskinen, mener du da at du får lyd når du spiller av samme fil på PC?

 

Det høres merkelig ut at en videofil i et forholdsvis kjent format ikke skal gi lyd i XBMC. Jeg har aldri opplevd at XBMC har hatt noe condec-problem.

 

Får du i det hele tatt lyd fra XBMC? Har du forsøkt avspilling av mp3 for å teste?

 

Dersom du ikke får lyd i det hele tatt så kan det være settingene for lyd som er feil. Kjører du lyd ut via en optisk kabel til et surroundanlegg? Hvis ikke så kan det være at innstillingene i XBMC er slik at 5.1 lyd (som jo vanligvis er på filmer) sendes ut som optisk og at du derfor ikke får lyd over analog. Sjekk om surround/dolby digital er enablet. Tror dette kan endres i både XBMC, dash og orginal xbox dash. Jeg mistenker at løsningen ligger her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...