Gå til innhold

Iron Maiden er et uønsket band i Stavanger


834HF42F242

Anbefalte innlegg

Iron Maiden og Scorpions er to band som ikke er ønsket av konsertarrangørene i Stavanger.

 

Viking Stadion og Stavanger generelt har vært arena for en del store navn den siste tiden, som REM, Roger Waters, Bryan Adams og Elton John.

 

I Rogalands Avis sier Leif Tore Lindbø følgende om konsertarrangementene i Stavanger: "For å selge 23.500 billetter trenger de lokale arrangørene et stort navn...Guns 'n' Roses kunne nok også samlet mye folk, men at Axl Rose hadde ravet rundt på stadion hadde ikke vært det samme. Du er ikke bedre enn ditt rykte, og derfor trenger arrangører artister som de andre artistene kan nikke anerkjennende til når de hører navnet på dem. Derfor kommer ikke Iron Maiden, Smokie og Scorpions til Viking Stadionb. Til Bryne, ja, men Stavanger nei".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Scorpions er vel ikke så store som de var før.

 

Iron Maiden har kanskje ikke mainstream popularitet lenger, men fy... at de har en GEDIGEN fanbase og er annerkjente som et svært bra liveband er ikke diskutabelt. Tåpelig greier.

 

EDIT: Rettet en tåpelig skrivefeil. :blush:

Endret av TLZ
Lenke til kommentar

Det er mulig at de tror de bare kan fylle opp stadion om de trekker flere generasjoner. Alle artister de har hat der, har trukket folk fra ? til 60 år. Kanskje de er redde for å ikke få solgt alle billettene og dermed gå i underskudd. De tar nemlig store sjanser, med tanke på at Stavanger ikke akkurat er hovedkonsertarenaen i Norge. Om de booker Iron Maiden, kan man banne på at noen i Oslo booker dem også. Da er de ille ute med mindre det er rundt 20.000 fans rundt om i regionen som ønsker å se konserten i Stavanger. Ikke vet jeg, tror nok Maiden fyller opp stadionet uansett. Men Scorpions og Guns 'n' Roses, der er jeg i tvil.

Lenke til kommentar

Typisk Stavangersk å tenke smått. Slik har det alltid vært i Stavanger. Det virker som om de ikke har forstått helt at for å "sette byen på kartet" så må man satse litt og ta noen sjanser. Hvis folk ikke kommer for å se Maiden i Stavanger så må det være pga. dårlig markedsføring og elendig transporttilbud. Det bor ufattelig mye "heavy fans i denne delen av landet.

Lenke til kommentar
Billettene til Iron Maiden konserten på Ullevi (correct my spelling) i Gjøteborg, gikk unna som varmt hvetebrød

6404595[/snapback]

 

Ja, men du må huske at det bor over 500.000 mennesker i Gøteborg. Og ca. 1.500.000 mennesker i nærområdene rundt. Antar at det er minst 3 ganger så mange som finnes i Stavanger og omegn. Og det er sikkert noe en konsertarrangør tar med i regnestykket.

Gøteborg ligger også sentralt med god infrastruktur, så flere relativt store byer ligger mindre enn 1-2 timers kjøretur unna.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...