Gå til innhold

Gått lei av PC relaterte ting - What to do?


Anbefalte innlegg

paintball og Elvepadling. :D

 

Elvepadling er så ekstremt og artig, desuten er det enormt bra trening for overkroppen, så springer du beina av deg i paintball.

Vist du setter deg litt inn i padle miljøet vil du også få mange kontakter og venner. Desuten kommer du til å reiser en del og ha det kult..

 

Du kan jo også skaffe deg en jobb som du tror kan være artig eller lærerik, så får du litt penger også.

Ellers var det mange gode forslag her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

RC-biler er en fun ting og holde på med. Morsomt for de som er for mye geeks. Delene kan kjøpes på Norwegian Modellers. Du bør også ta en tur til butikken og spørre om råd og tips.

 

Har hørt at det er best å starte på elektro bil, men jeg gikk rett på fuel. Startet med en AX-5 1/8 fuel buggy. Jeg kjøpte den brukt for 3000 med nesten ny 2.2hk halvt innkjørt motor. Har ingen bra bilder ennå, siden den har stått stille i 2 år etter at en aksling brakk. Har siden ikke mekka på den, så jeg har bare kjørt litt med mine 2 el TC3 1/10 street biler. Må ta og kjøpe ny aksel en dag så jeg får kommet meg ut og kjøre litt RC i RL.

Lenke til kommentar

Støtter forslaget om å lære å spille et instrument. Det er aldri for seint å begynne med det, selv om det ofte kan være et slit i starten om man er lite musikalsk av seg (desverre snakker jeg ikke av egen erfaring, men vet om mange som gir opp pga det, og noen få som overvinner det). Er lite som er mer moro enn å spille i band med andre, lage musikk selv, eller bare covre yndlinglåtene :). Synes jeg da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...