Gå til innhold

Filmer du ALDRI vil se igjen!


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-dUuoCe48tm
Snakes on a Plane ---   Seriøst overdrevet, usannsynlig, og enormt repeterende.. djesus sier jeg bare!

 

Det er en film som duger kun til å skremme damer, så jeg KAN se den flere ganger, men da med dama mi tilstede! (hun har flyskrekk)

 

Ellers ville jeg heller sett maling tørke og neglene til bestemor vekse, en så mye som trailern til den filmen igjen!

7573322[/snapback]

 

Virker ikke som du har helt skjønt filmen.

 

/shizz

7573615[/snapback]

 

er ikke mye å skjønne, slanger som kryper rundt i filmen, folk som blir angripet igjen, eng gang til, så har de klart å barikkere seg ifra dem (med bagger og vesker), så blir dem angrepet igjen,de kommer seg opp, så bir de angrepet en gang til... hallloooooo!

 

Slanger på et fly, med en eksplosiv åpnemekansime til burene! tjaaaa, sjangsn er vel der om du står ansvarlig for sikkerheten om bord. men jeg tviler STEKRT på at det i det hele tatt er mulig.

7573741[/snapback]

Som sagt, du har ikke skjønt filmen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakes on a Plane er ikke en film folk skal ta seriøst. Du skal lene deg tilbake i godstolen, sofaen hva som helst egentlig, og bare nyte dumhetene. Hvorfor skal folk mase og klage over slike ting, i en sånn film. Det er ikke meningen at du skal ta den seriøst, og tar du den seriøst så har du virkelig ikke forstått poenget med den filmen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Oj, jeg skjønte plutselig at jeg har tatt feil! Og det om et enormt antall filmer. For eksempel er jo Alien bare så usansynelig as, bare masse romvesener og sånt. Sakelig at det finnes!!11111111111111111113 hva mer enn det er det å skjønne lizzom?1+??: Sigourney Weaver og masse aliens som hun må drepe

 

 

:thumbdown:

 

Snakes on a Plane skal nytes og vurderes innenfor filmens egne premisser.

 

--

 

En film jeg aldri vil se igjen er Nothing Hill. Ikke fordi jeg ikke liker den, eller fordi jeg synes den er forferdelig dårlig, men fordi jeg er så fordømt lei den. Lillesøstra mi har kapret prosjektoren samtlige ganger bare for å sette på Nothing Hill. Gang på gang på gang. Jeg har sikkert sett hele filmen igjennom 19 ganger nå...

 

Får håpe hun ikke misliker Braindead av samme grunn pga meg. :D

Endret av Slettet-dUuoCe48tm
Lenke til kommentar

Santa's Slay: Den verste komedien jeg har sett, filmen var en eneste stor klisje og man kunne jette seg til hva som ville skje etter hver scene. Skuespillerne var så dårlig at jeg satt å lo av dem!

 

August Underground's Mordum: Den filmen er et sadistisk helvette uten like der handlingen går ut på at tre psykopater voldtar, torturerer og til slutt dreper sine offre. Man er så og si kvalm under hele filmen. Den blir filmet på en spesiell måte, som om det er en hjemmevideo som en av psykopatene har filmet gjennom et vanlig videokamera. Crepy!

 

Skulle ønske jeg ikke så noen av disse filmene, den første fordi den var sinnsykt dårlig og den andre fordi den var jævlig og meningsløs.

Men jeg så en bra film idag, "Seven". Denne bør alle som liker en god thriller se :thumbup:

Lenke til kommentar
Oj, jeg skjønte plutselig at jeg har tatt feil! Og det om et enormt antall filmer. For eksempel er jo Alien bare så usansynelig as, bare masse romvesener og sånt. Sakelig at det finnes!!11111111111111111113 hva mer enn det er det å skjønne lizzom?1+??: Sigourney Weaver og masse aliens som hun må drepe

 

haha, du snakker med en som faktisk EIER filmersom Men in Black og Blade!

det er bare det at du snakka som det var et eller annet mystisk og dypt filosofisk i den filmen, som alle andre hadde gått glipp av.. bare en liten misforståelse..

 

Crossroads er jo en gjenganger..

 

:love: ikke ripp opp i gamle sår, hun får nok pes som det er :roll:

Lenke til kommentar
lol, hæ??  skjønt Snakes on a Plane? hva i all verden er det å skjønne, Doc?

 

Sam Jackson og en haug farlige slanger.. tror jeg har forstått hva denne filmen dreier seg om.

7574912[/snapback]

 

NRK hadde en genial anmeldelse av denne filmen.

Og for å sitere, kan jeg si at "snakes on a plane er den kuleste skrekkthrilleren siden edderkoppfesten ”Arachnophobia” fra 1990.

--

Regissøren har utnyttet enhver mulighet til å vise oss noe veldig vakkert, eller veldig ekkelt. Alle vrir seg i setet når slangene gjør ting du helst ikke vil at slanger skal gjøre.

--

Det er ikke til å komme fra at filmen har begrensninger. Historien er tynn, figurene er grunne og noen av slangene ser litt for digitale ut.

 

Men å kritisere den er å skyte langt over målet. ”Snakes on a plane” skulle aldri bli ”Schindlers liste”. Det er en tullefilm som er laget for at du og jeg skal ha et par morsomme timer i en kinosal.

 

Og den gjør jobben sin på en utmerket måte! "

Lenke til kommentar

Tokyo Raiders, den er faktisk så fantastisk elendig at jeg husker tittelen :) Men en ting skal den ha, noen av de som spiller i filmen har morsomme navn, så rulleteksten er litt småmorsom!

 

Ellers kommer man aldri utenom Plan 9 from outer space når man snakker om dårlige filmer! Denne har så legendarisk dårlige "spesial effekter" og er generelt så mye som ikke stemmer, at den faktisk i dag er en grusomt dårlig kommedie!

Endret av zaico
Lenke til kommentar
Gjest member-101642

American Pie 5

 

Oppbrukt humor. Dårlig skuespill, historie, og alt sånt. Jeg liker ikke filmer der det er råd å forutse hva som dukker opp det neste minuttet.

 

Hadde vel ikke forventet noe annet heller. Så den ikke frivillig.

Lenke til kommentar

den ultimate dritt filmen som ikke bør sees må være silverhawk, handler om en dame som lever som en slags super helt så deler av filmen før jeg putta den inn igjenn i plasten. vurderer og gi den tilbake til den jeg fikk den i fra. finnes ikke dårligere (action) film.

 

rett og slett DÅRLIG!! :thumbdown:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...