Gå til innhold

TES: Tjene penger i Oblivion


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slik gjør du det

 

Kom deg til huset til Dorian i Palace District i Imperial City. Der snakker du muligens med Dorian før du tar livet av ham (han er en hyggelig fyr).

 

Når han dør kan du stå over ham og ta pengene hans. Fordelen er at det pengene hans tar aldri slutt. Du kan klikke på pengene så mange ganger du ønsker (men du får ikke mye hver gang).

 

Video: Slik jukser du.

Ikke en feil

 

Dette er ikke en feil, som mange tror, men en litterær henvisning til boken «Bildet av Dorian Gray». Dorian fant evig liv i et portrett av seg selv, og han er egentlig ikke det minste hyggelig (altså helt ok å drepe ham).

Lenke til kommentar
Det kommer et hus litt nordvest for imperial city der det er tradere som har 10 000 gull der er 4 forskjellige folk tror jeg det var.

6285829[/snapback]

 

For lvl 4, arena og alchemy, sank ingredienser vet skingrad, hvor det kryr og bland sammen som en idiot, du trenger pestle og mortar. selg potions i alchemy butikken i imperial, eller til general shop. Jeg har tjent 300 på 10 minutter og er lvl 5. Alchemy burde være en major for dette. Og dette er lav lvl only.

 

Arena er bra hvis du vil trene fighting skills, huler også, spilt siden i går og dette er det jeg har funnet ut.

 

Det er sikkert feil :hrm:

Lenke til kommentar

Selv er jeg nå lvl 15 og har ca 80k. I tillegg har jeg kjøpt 2 items til ca 25k, i tillegg til at jeg har 2 hus. Har egentlig aldri hatt no problemer med penger i spillet. Er ikke så mye å bruke penger på. Gjør som tidligere nevnt, drep alt du kommer over og selg alt som er verdt litt. Reis gjerne frem og tilbake til du har solgt det som er av interesse. En kjapp måte å få penger på er oblivion gates. Disse er kjappe å pløye i gjennom, og sånne scamp skins og frost salts blir det fort penger av når du har noen (i tillegg til at de veier lite). Det samme gjelder ectoplasm fra ghosts osv.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Er du medlem av mages guild kan du bare ta alle de fine klæra som ligger i skap og selge i nærmeste butikk. Noen hundre-lapper på 0,svisj!

Lenke til kommentar
Er du medlem av mages guild kan du bare ta alle de fine klæra som ligger i skap og selge i nærmeste butikk. Noen hundre-lapper på 0,svisj!

6296719[/snapback]

 

Samme med diverse Alchemy-utstyr som står plassert rundt omkring, folka bryr seg ikke om hva du tar, og de kjøper deg gjerne tilbake igjen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...