Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Plutselig restart, skyldes neppe PSU..:\


Anbefalte innlegg

Nå nettopp når jeg satt og tittet på film, restartet plutselig pcen seg :ermm: Dette skjedde også før idag når jeg satt og lekte meg litt i Cubase SX (et musikkproduksjonsprogram). Det som skjedde da, var at mens jeg spilte av lyden, så begynte den å hakke noe voldsomt, så restartet pcen :hrm:

 

Hadde akkurat de samme problemene før, da jeg hadde en annen gamlere PSU. Da fikk jeg tips om at det var den som var feilen, og kjøpte meg derfor en ny (denne her: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm).

 

PC info:

Skjermkort: nVIDIA Asus N6600GT

CPU: Intel Pentium 4 3,0gHz

RAM: 1024mb

Hovedkort: Abit IS7

 

Håper noen kan hjelpe meg med hva som kan være problemet. CPU'en var forresten under 60 grader når den restartet seg. Har en Zalman CNPS7000B-AICu CPU-Kjøler pluss to kabinettvifter. Blåser som de skal. har også hørt at BIOS'en ofte viser feil temp, og det kan hjelpe med en flash. Men det har jeg ikke tatt sjansen på selv :p

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du har et glimt av bluscreen når maskinen restarter? Slå av automatisk restart slik at du får opp feilemldingen blåskjermen viser. Benytt feilmeldingskoden til å søke hos Microsoft eller google for å få forslag til mulige årsaker.

6277722[/snapback]

 

Nei, ingen glimt av noe som helst. Men får vel prøve på det ;)

Lenke til kommentar
Hmm.. har du overklokket maskinen din? dette pleier og skje på meg når CPU får for lite V. sett opp den ett hakk :)

6277771[/snapback]

 

 

Har heller ikke overklokket maskinen..har faktisk prøvd såvidt, men da ville den ikke boote:P men kan det hjelpe å sette opp V anyway?

Lenke til kommentar
Får du en melding om at microsoft restartet? Hvis ja: Send feilrapport mens du er online så kanskje den rapporten forteller hvor problemet er :)

6277766[/snapback]

 

Får ingen melding nei..:\

6277806[/snapback]

 

Jo, nå fikk jeg feilmelding..ikke etter kræsj, men vanlig restart:P Hm..der stod det at det var noe med driver som var grunnen. Noen spesielle drivere som kan være feil? Skjermdriver?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...