Gå til innhold

MSI K8N Diamond Plus, verdt penga?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørs hva du mener med bra og hva du krever ut i fra BRA. Kortet der er helt sikkert ikke dårlig, men du bør ta en titt på noen tester. Bruk google til å søke deg frem, så får du nok et mye bedre svar enn hva du får her.

 

Mulig det er noen som har hatt det kortet som kan gi deg svarene du er ute etter, men min anbefalling er å bruke google ;D

Lenke til kommentar
Nytt hovedkort og bare lurer på om det er bra?

 

MSI K8N Diamond Plus, nForce4 SLI X16, Socket-939, SB Audigy, GbLAN, PCI-Ex16

6261950[/snapback]

 

Dette er det beste HKet som IKKE har Realtek som lydleverandør, hvertfall. Husker ikke hvor mange tester jeg så gjennom ,men dette skal være veldig bra. Om det finnes andre (med Realtek lyd), får andre svare på. Håper virkelig dette er bra, siden det står et som venter på meg i stua^^

Lenke til kommentar

Det kortet er jo bra, les testene du.

 

Et av de viktigste argumentene for kortet er ett utrolig overklokkingspotensiale, spiller det noen rolle?

 

Og Creative integrert lydkort er en stor fordel med det, men du må regne med forstyrrelser og ikke den aller beste lyden likevel (de fleste mener det er mer enn bra nok)

 

Også må du huske at Dette er best til nVidia kort, SLI funksjonen funker ikke med ATI kort. (Men nVidia ergode/best i alle prisklasser nå synes jeg)

 

Men dette kortet er ganske dyrt, jeg vil anbefale deg å se på dette også: https://prisguiden.no/product.php?productId=37830

Det har ikke like god lyd, men også det klokker glimrende, det har ingen vifter, og les HW.no sin test for mer. Eneste er prisen, men det er billigere enn diamond kortet.

Lenke til kommentar

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...