Gå til innhold

Ny Gaming PC (5-6000,-)


Anbefalte innlegg

Hey folkens...

 

Har surfa litt rundt og lest en god del av de eksisterende tråder her inne for å få litt mere innsyn i hva som er bra for tiden og har gjort ett tappert forsøk på å sette opp mitt eget system. PC'en som nevnt ovenfor skal hovedsaklig brukes til spill og slikt, så derfor har jeg gått for ett AMD64 system, dere må gjerne korrektere meg hvis dette var ett dårlig valg.

 

Komponentene ble valgt fra SHG.no mest fordi at de hadde en veldig grei PC-bygger å jobbe med og fordi de monterer.

 

Her ligger ett screenshot av komponentene, hadde satt veldig stor pris på om noen kunne sett over og fortelle meg om det er noe jeg burde forandre eller noe jeg mangler samt om alt passer sammen uten videre komplikasjoner.

 

Fra før av så har jeg Skjerm og en ATA133 HD 250GB HD som får duge inntil videre.

 

Har ett stramt budsjett å jobbe med så prisen bør holde seg på 5-6000,- gjerne så billig så mulig uten at spille-kvaliteten blir dratt så altfor mye ned.

 

Så for all del.. hvis dere klarer å sette opp en grei gaming-pc til en enda billigere penge, så for all del gjør det! :)

 

Takk på forhånd.

 

mvh

Machiavelli

Endret av --Makaveli--
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er et fint system du har der. :thumbup: Det eneste jeg ikke skjønner helt er hvorfor du går for en CD-Rom? Jeg tror jeg ville brukt 200 kroner ekstra for en (billig) Nec DVD brenner som gir deg alle mulighetene til både lesing og brenning av CD og DVD. Da kommer du riktignok farlig nær grensen på 6 tusen.

Lenke til kommentar
ser veldig bra ut det der, men ser ut til at du må vente litt på pc'n din da de ikke har vare 999999 på lager  :tease:

6246293[/snapback]

Hehe, de må nok bestille en "bygger" fra danmark som kommer å bygger pc en din.. dette kan ta en uke eller to :p

 

Men nok Ot.. Ville byttet til et Annet Tastatur, Mamma har viking media keyboard, kosta bare 49 kroner og fungerer som bare det, men Knappende virker veldig "harde" å trykke ned.. med andre ord man må bruke litt mer makt en på andre tastaturer jeg er vant med.. dette er litt plagsomt i spill osv..

 

Ellers ser alt bra ut, har så og si samme pc selv( har x2 4200+, men i spill som støtter kun 1 kjerne yter den som 3500+) og kjører alt av spill i ganske god grafikk uten problemer :)

Lenke til kommentar

Det vil jo ta litt lengre tid å få den ferdig-bygd, noen anelse om hvor lang tid det vil ta?

 

Hva om jeg bygger den selv eller i det minste forsøker å bygge den selv. Har aldri før bygget en PC fra scratch, men har drevet i flere år med å oppgradere å skifte ut komponenter og diverse. Hva er sjansen for at jeg lykkes uten videre komplikasjoner? eller er det større sannsynlighet for at jeg ødelegger saker og ting og i verste fall svir CPU'en fordi jeg ikke festet den riktig eller påførte kjølepasta på feil måte? ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...