Gå til innhold

Tundra 1032X -Et godt kjøp?- 9.000,-


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som veit om denne maskina er god nok til å spille Couter Strike Source?

6405125[/snapback]

'

 

Vel den takler Oblivon-Fear-Farcry veldig greit som går for å være tungvektere i 3D grafikk men jeg kjenner ikke CSS men tviler på at det er mer krevende en feks Oblivon...

Endret av Jada-jada
Lenke til kommentar

Har satt opp en slik maskin for en i familien,med os(xp-pro), og jeg er imponert. Maskinen virker svært solid bygget. For brukeren, er det mer en nok ram, men det hadde vært ønskelig at maskinen ble levert med 1 ram brikke på 1024MB. Men da hadde vel prisen vært en annen. Men det at det ikke er det, øker kostnaden ved oppgradering av max ram. Utover dette er det vel bare at vifteutblåsningen er på høyre side(hand og mus blir varm) og at man må være nøyaktig med tastetrykkene. Men det er en vanesak. Konklusjon; mye for pengene.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

litt offtopic her nå, men tenkte jeg skulle la være å starte en ny tråd. Har selv Tundra 1032X og er kjempe fornøyd med den, men jeg har slitt litt med det trådløse nettverket. virker som den ofte sliter med å ta i mot ip adr. Noen som har opplevd det samme eller vet hva det kan skyldes?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Litt bilder fra innsiden når jeg bla. byttet minne. Plastiken er litt simpel etter mitt sjønn som jag har nevnt tidligere, men etter å ha snakket med en kar på en pc sjappe, så skiller den egentlig ikke så mye ut. Er stort sett samme plastik fantastic inntrykket fra de fleste laptoper. Er vist nok noen få som skiller seg ut med et mer solid inntrykk. Selv så brakk jeg en veldig liten bit av den svarte plastiken i soklen der minne brikkern settes i... Var veldig forsiktig også (har gjort dette mange ganger før på forskjelige pcer også!), men ofte så må man bruke ørlite makt (med presisjon) når man skal sette inn divesre kompenter.. Limte biten tilbake, uten at det hadde vært nødvendig..

 

Ellers så er kjøllern ok, men ser at det er rom for forbedringer til å kunne gi mange grader bedre kjøling..

 

 

post-19054-1154210317_thumb.jpg post-19054-1154210323_thumb.jpg

 

post-19054-1154210327_thumb.jpg post-19054-1154210333_thumb.jpg

 

post-19054-1154210340_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...