Gå til innhold

Er virkelig de første Nokia n80 så dårlig?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vet at det har vært flere poster om nokias n80. Har hørt veldig mye dårlig om den, men også noe bra. Det jeg lurer på er på er om det stemmer, at man må vente med å kjøpe nye modeller som er kommet på markedet, grunnet softwarefeil etc... Er det en påstand som faktisk stemmer? slipper dem halvferdige modeller ut på markedet, for å så "korrigere" dem i senere leveranser?

 

Noens om har noen meninger/synspunkter?

Endret av b0ne
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er vel vanlig at bugs blir fikset i senere FW, det er jo vanlig at den blir oppgradert på alle typer telefonen, hørt litt om slark også, d er jo ikke FW men mitt inntrykk er at mange telefoner ikke har slark, og at mange er fornøyd, jeg har ikke tenkt å vente, sjekker slarken på mobilen i butikken og så tar jeg å får FW oppgraderinger etterhvert som bugs blir fikset

Lenke til kommentar
slipper dem halvferdige modeller ut på markedet, for å så "korrigere" dem i senere leveranser?

 

Noens om har noen meninger/synspunkter?

6103539[/snapback]

Tror det blir litt ja og nei. De fleste store produsentene har alltid småproblemer når de slipper nye flaggskip på markedet.

 

Med N80 som eksempel har den noen bugs som gjør den _vanskeligere_ i bruk, men alle funksjoner funker likevel. På den måten kan man si at du får et fullt produkt når du kjøper det, men at det likevel er ting som absolutt kan og vil bli forbedret etter hvert.

Lenke til kommentar

Det tragiske med Nokia er at du må ha telefonen inn på et servicesenter for å få den oppdatert med nyere firmware. Et slikt senter finnes vel i de største byene men for mange blir eneste mulighet å sende telefonen inn med de ukene med ventetid det innebærer. Sony Ericsson leverer alle telefoner med en datakabel og lar deg selv oppdatere software i telefonen på www.sonyericsson.no.

 

N80 derimot virket veldig bra i de 30 minuttene jeg testet telefonen, er litt spent på hvordan slider-mekanismen blir etter noen mnd med bruk. Vet mange allerede klager på slidern på 6280 så det spørs vel om N80 er noe bedre.

Lenke til kommentar
Slidern på 6280 har vel vært dårlig helt fra dag en, ikke noen den ble etter måneder med bruk?

6108178[/snapback]

 

 

Mulig det, jeg har ingen erfaringer med 6280, men husker at Amobil.no ga telefonen terningkast 6. Det er vel noe av det mest komiske amobil har gjort i det siste...

Lenke til kommentar
Slidern på 6280 har vel vært dårlig helt fra dag en, ikke noen den ble etter måneder med bruk?

6108178[/snapback]

 

 

Mulig det, jeg har ingen erfaringer med 6280, men husker at Amobil.no ga telefonen terningkast 6. Det er vel noe av det mest komiske amobil har gjort i det siste...

6108263[/snapback]

Stemmer at 6280 har vært dårlig i slideren fra begynnelsen av. Min er ikke noe verre etter en måned, og har ikke hørt at andre er det heller. Jeg la bare merke til slarken de første dagene.

 

Testen om 6280 har vi en egen tråd om. Fint om du ikke forpester denne tråden med ting angående den testen.

Lenke til kommentar
Det var vel egentlig ikke 6280 vi diskuterte, bare om samme problemet med sliden kan være på n80 og om sliden på tidligere modeler (6280 var fra begynnelsen) lr om 6280 og n80 blir verre i sliden etterhvert.. Så i bunn å grunn N80 sliden vi lurer på :)

6110611[/snapback]

 

 

Når jeg får min telefon, så kan jeg jo gi en tilbakemelding om jeg er fornøyd eller ikke med den. :roll:

Lenke til kommentar
Så i bunn å grunn N80 sliden vi lurer på :)

6110611[/snapback]

Kan i hvert fall gi min lille sammenligning av sliderne, da jeg har begge forann meg.

 

På 6280 er det klart mer slark enn på min N80. 6280 sin skjermdel ser også ut til å ikke sitte veldig fast. Den sitter så klart fast, men kvaliteten virker bedre på N80 uavhengig av slarken og.

 

På N80 er det bittelitt slark, men som nevnt mye mindre enn på 6280.

 

På 6280 er det semi-automatisk åpne/lukke-slider. Altså du dytter den halvveis igang og den glir resten av seg selv. På N80 er det helt manuelt, og du må skyve den hele veien opp og igjen. Vet ikke hvilken av de to ordningene jeg liker best.

 

Skjønner at det er vanskelig å svelge, da mange vet jeg foretrekker nokia blant mobilprodusentene, men helt ærlig plagde ikke slarken i 6280 meg mer enn noen dager.

Lenke til kommentar

Jeg skal ha N80 uansett, men d høres ut som slarken på de forskjellige N80'ene som har kommet ut er ganske så stor forskjell... Enten d lrs så er d bare folk som overdramatiserer ting, uansett bestemt meg for å handle over disk og sjekke slarken først. Men hvor mye slark er d snakk om da? Hva er gale? Har hatt D500 og D600, merker jo ikke noe til slark, men vist du vrir på telefonene og ser nøye etter, beveger di seg jo 1 mm om ikke 2.. men man merker jo ikke d i daglig bruk, men no e d lenge siden jeg kvittet meg med de telefonene, men prøvde min brors D600 og den har også slark på 1 mm lr no. Å den e vel noen uker gammel. Noe må d jo være. Men hva er gale? Å skal d måles når telefonen er åpnet er igjenlukket. Greit å vite ka folk syns er gale?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...