Gå til innhold

Netcom - hvor lenge skal nettet være nede?


Anbefalte innlegg

Nå har nettet til NetCom vært nede i hele dag, ihvertfall for en del av kundene. Er det noen som vet når dette evt blir fikset? eller hva som har skjedd?

 

EDIT: mulig dette kan ha blitt svart på før, isåfall kan noen vise til en tråd?

Endret av 3raz3r
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke bare meg, mange her rundt hvor jeg bor som ikke har signal, og alle har NetCom. Er plagsomt, får jo ikke brukt telefonen. Så det er ingen andre som har opplevd/opplever dette nå?

 

EDIT: skriveleif

Endret av 3raz3r
Lenke til kommentar

Ingen problemer i Trondheim heller.

 

Har en teori... Netcom har jo halv pris på all trafikk denne helgen, så det kan jo tenkes at det du opplever er "nyttårsaften-tendenser" altså at nettet rett og slett er overbelastet på grunn av at "alle" ringer og sender meldinger hele tiden.

 

Finn fram fasttelefonen og ring 05050, de har informasjon om hva som eventuelt er galt.

 

-snubbel

Lenke til kommentar

Dette er på Jevnaker, i Oppland. Ja, det kan hende, men rart det bare er her da, ville tro det blir sendt flere meldinger/ringt fra mobiler i oslo-området, siden det bor flere folk der. Har det ikke blitt bedre til i morgen så ringer jeg, har ikke bruk for mobilen de siste timene nå.

Lenke til kommentar

Da har jeg pratet med ei som hadde ringt inn til NetCom istad, og de hadde sagt til henne at det var "noe greier som hadde falt ut", og som visstnok var veldig komplisert å fikse. Ingen som kan ha noen idé om hva det kan være? og muligens om det vil ta lang tid å fikse?

Lenke til kommentar

Okei, ja, er nok sant det. Får ringe dem i morgen hvis det ikke har bedret seg, kan jo, for alt jeg vet, hende at de arbeider med det atm. Så får se an situasjonen i morgen, og ringe dem hvis de ikke har fått en løsning på det.

Endret av 3raz3r
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...