Gå til innhold

TES: Mods i Oblivion, en oversikt!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan noen komme med en detaljert Guide for hvordan jeg skal innstalere mods..... Mange av de jeg har funnet virker ikke??

 

Moddsene har faktisk gjort slik at spillet ikke virker.... :(

Holder på å reinnstalerer det nå håper det hjelper :)

Fint om du gjør litt forarbeid, som å søke her på forumet. Faktisk trenger du ikke det engang, for en av trådene på forsiden er faktisk nettopp et spørsmål om hvordan man installerer modifikasjoner. Ta en titt på svaret mitt der. ;)

Lenke til kommentar
Er det noen her som har forslag til knallbra modder son fungerer sammen? Jeg vet at OOO er den beste, og den skal jeg ha, men jeg synes det går så utrolig tregt å levle. Jeg blir nesten frustret!

 

Så finnes det noen modder som passer sammen med OOO som forandrer levelsystemet skikkelig? :)

 

EDIT: KCAS, er det den jeg må gå for? Sammen med OOO så klart!

 

Ja! KCAS er genial har jeg funnet ut. Du slipper å tenke på hvordan du skal levle opp i det hele tatt, alt går av seg selv. Jeg bruker både OOO 1.33 og KCAS, sammen med flere andre mods.

 

 

 

Er det noen av de modsene du bruker du varmt kan anbefale? :)

 

Kan jeg jo :)

 

- Natural Environment v.2.1.3 (Gjør været og naturen kulere ved å legge inn flere værtyper, legge til insekter osv).

 

- Illumination Within Revived+optimazied (Legger til lys i vinduene om natten så det ser ut som om husene faktisk er i bruk).

 

- No Psychic guards (Gjør vaktene litt mer realistiske så de ikke kan høre deg på en mils avstand)

 

- Living Economy (Gjør kjøpmennene litt mer realistiske, nå har de en sum med gull som de kan bruke og det er litt vanskeligere å prute med de) Denne pleide å følge med OOO men er ikke med i den nyeste versjonen.

 

- Bank Of Cyrodiil (En bank i imperial city hvor du kan opprette konto og spare opp penger ved å få renter på gullet ditt).

 

- Oblivion Script Optimization (Gjør visst scriptinga litt bedre så ytelsen går opp)

 

- Operation Optimization (Litt det samme som forrige bare mye større, har som mål å øke ytelsen til Oblivion).

 

Bruker også den offisielle moden Knights Of The Nine.

 

Jeg er selv i fasen hvor jeg leter etter kule mods, så det blir nok flere etterhvert tenker jeg. Men disse vet jeg ihvertfall funker bra.

 

Noen som har prøvd Deadly Reflex moden? Denne skal visst gjøre slossingen mye kulere ved at man kan kappe av hode og armer på fiender og sloss fra hesteryggen. Lurer også på Persuasion Overhaul, noen som har prøvd denne? Skal gjøre persuasion spillet mye bedre ved å gjøre litt mer rollespill ut av det.

 

Kan flere legge ut liste over vilke mods dere har.. Kunne tenkt meg noen anbefalinge :)

 

Trenger noe som er lett å innstalere :)

Lenke til kommentar

Jeg husker jeg spilte noen mods for et års tid siden der man hadde sykt mange overpowered spells, noe som var utrolig morsomt, men jeg finner den ikke igjen. Noen forslag til noe lignende? Dette var en slags samling av spells tror jeg, mye bra, alt fra nukes til raining cats and dogs..

Lenke til kommentar

Kan vere Midas Magic Spells of Aurum er en kjempe svær samling av spells vet ikke om de er overpowered for jeg har den ikke selv.. Men må si at det hadde vert kjedeli med å ta alle på et spellcast synest jeg :)

 

Link: <a href="http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=9562" target="_blank">http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=9562</a>

 

EDIT: Noen som vet noen kule quest i OOO vet om et i Anvil med disse Rangerene som skal angripe (er ikke ferdi med queste)

 

Fant to sider med alt som er å vite om OOO: http://devnull.sweetdanger.com/OOO/OOO_Guide.html#top Og

http://devnull.devakm.googlepages.com/ooo

Endret av Tittoffer
Lenke til kommentar

Hey igjen, Har les at jeg kan fikse på kappen min når jeg har lastet ned Cape and Cloaks har PSP men hcordan åpner å fikser jeg kappen????

 

På beskrivelsen står det:

Notes

Currently the textures are made so that anyone with photoshop or any .dds altering tool can add their own specific insignia's to the capes.That is to say that each side of the capes have their own area on the texture file. So by all means, modify this mod to your liking and enjoy the base we have made available to you.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Trenger hjelp til å finne en mod... Det var noe med tyveri og slikt å gjøre, du gjorde jobber for en fyr... Han solgte spesielle gadgets, som er med i Thief 3, som piler som smeller, for å fange oppmerksomheten til vakter, vannpiler for å slukke lys osv...

 

Noen som vet hvilken det er?

Lenke til kommentar

Jeg bestemte meg enkelt og greit for å lage en egen liste over mods jeg syns er greie å ha. Mange av linkene i OP sitt innlegg er ødelagte eller utdaterte, så her er min nye og fungerende liste:

 

MERK: Hvis det ikke står at den ikke funker med OOO, betyr det ikke at den IKKE funker med OOO, det betyr kun at jeg ikke vet det enda.

MERK1: Enda under utvikling. Er langt under halvveis enda ;)

 

 

 

 

Mods som fjerner mindre plagsomheter:

 

 

Book Placement v2 - Gjør det mulig å plassere bøker i hyller og på bord slik man vil ha dem. (Funker med OOO)

ChaseCameraMod v1.01 - Gjør 3. person mer lik som den var i Morrowind. (Funker med OOO)

Decorator Assistant v1.1 - Omtrent som Book Placement, gjør det lettere å innrede sitt hus med ting fra inventaret ditt. 

Dude, Where's My Horse? v100 - Legger til en markør til hesten din, som gjør det letter å finne den om du mister den.

Expanded Hotkeys and Spell Delete v1.0 - Legger til 20 nye hotkeys, og lar deg slette spells du ikke bruker.

Reneers Guard Overhaul v1.91 - Gjør mange endringer til guards. De er ikke psykiske lenger, løper ikke etter deg til du når slutten av kartet, m.m. Anbefalt.

 

 

 

 

Arena mods

 

Arena Immersion Upgrade - Gjør høye bygninger i Imperial City synlige mens man er inni Arena. Unødvendig om man bruker UOP.

Arena Mod v1.2 - Gjør flere endringer i Arenaen, men passer ikke med OOO eller FCOM.

Rank Dependant Arena Spectators - Legger til ti tilskuere for hver rank du stiger. Maks på 70. 

 

 

 

Kamp mods

 

Deadly Reflex v5.0Denne moden er et must. Den er en ufattelig stor mod som endrer hele kampsystemet helt. Både spilleren og NPCer får mange nye angrep en kan bruke, inkludert å dytte med skjoldet, slå med den butte enden av sverdet, men vet du hva det beste er? Man kan hogge hodet av fiendene. Med blod. Man kan også hogge håndleddene, OG man kan sloss mens man sitter på hest! ANBEFALES!

Feint Death - En enkel mod som lar spilleren late som om han er død. Funker ikke alltid, men kjekk å ha fra tid til annen.

Stealth Overhaul v1.3 Denne moden gjør stealth mye mer realistisk og praktisk.

Thieves Arsenal v1.5 En helt nødvendig mod for enhver som spiller som tyv. Legger til mange nye våpen og verktøy, som lar en spiller greie å unngå kamp gjennom stealth, i motsetning til i Vanilla. Krever OBSE. 

 

 

Companion mods

 

Cheydinhal Petshop v1.7Lar deg kjøpe dyr i en butikk, som vil følge etter deg og sloss for deg.

Mercenaries v2.14 Lar deg kjøpe folk som sloss for deg.

Ruined Tails Tale v3.0 - Legger til en kompanjong med en ufattelig dyp historie, som sloss for deg, sniker, og fungerer som et pakkesel.

 

 

 

Mod-samlinger

 

As Tweak Collection - En samling med mindre endringer i spillet, som nesten ikke merkes. Forbedrer spillopplevelsen litt.

Better Oblivion v1.4 - En samling på 17 mod-pakker som forbedrer spillverdien.

ModMans Custom Plugins v1.0 - Stor samling med pakker som gjør spillopplevelsen din enda bedre.

Modular Oblivion Enhanced PostFinal - En samling med 38 meget små mods som gjør små endringer i spillet. 

Portable Campsite v2.3 - Samling med flere mods som, når kombinert, lar deg ta med deg en egen leir som du kan sette opp hvor du vil.

Unofficial Oblivion Patch v3.2.0 - Om du ikke har denne enda, må du skaffe den nå. Denne samlingen fikser over 1800 bugs. Ja, over 1800 bugs. Pass på at den lastes før OOO, da noen endringer i denne går over de i OOO.

Endret av KristofferAG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...