Gå til innhold

Olympus Camedia C-200 vs Olympus Camedia C-2040


Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt og kjøpe meg nytt digitalkamera.

Og trur at jeg skal kjøpe et av de to.Men klarer ikke og besteme meg for hvike av de to jeg skal kjøpe.Hva mener dere er det beste kjøpet?Er det stor forskjell på de to..Vet dere om det følger med oppladbare batterier.Eller er det noen andre kameraer som er bedre til den prisen?

 

Takker for svar..

 

[ Denne Melding var redigert av: Mad_Max på 2001-12-07 21:44 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest mafister

Har akkurat fått 2040z fra datorbutikken. Lurte også på 200, men valgte 2040 pga flere muligheter for manuelle innstillinger. Selvfølgelig kan man også bruke automatikk på dette kameraet når det er ønskelig.

Lenke til kommentar
Gjest mafister

For meg er dette et enkelt spørsmål: C-2040Z er det beste kameraet til den prisen. Tilbudet fra Dtabutkken er godt, og over 1200,- bedre enn beste norske pris jeg fant når jeg kjøpte det til meg selv for litt over en måned siden. Tror dette er det billigste 'entusiast'-kameraet (masse manuelle kontroller og samt god billedkvalitet på auto) man får tak i.

 

På den annen side hvis rett i lomma, ut å fotografere, er mere din stil tviler jeg ikke på at C-200Z er greit nok. Her er det derimot mange andre kameraer fra andre produsenter saom kan være alternativer i nærheten av samme prisen. Det er også en del mindre enn C-2040Z.

 

Selv var jeg i en butikk og kjente på Olympus C-2100UZ (og andre kameraer jeg vurderte) som var ett av mine andre alternativ. Jeg syntes imidlertid at dete ble litt for klumpete (omtrent som mitt gamle Pentax SLR). I ettertid etter å ha testet et 2100UZ på et par bilder angrer jeg nesten på at jeg ikke kjøpte t.eks. C-2100UZ OG C-1(Z) (som et 'ta med når som helst kamera') selv om dette ville blitt dyrere.

 

Jeg innser at man ikke kan få alle godsaker man ønsker seg på et gitt budsjett uansett hvor mye penger man har å bruke. Finn ut nærmere hvilke behov du har og vurder ut fra det. Gå deretter i en fotobutikk og kjenn på kameraene. Post gjerne mere om _hva_ du primært vil bruke kameraet til. Vurder deretter om du kanskje heller vil ha to billige enn ett 'dyrt' kamera.

 

Alt i alt: Jeg er kjempefornøyd med C-2040Z og jeg mener fortsatt, etter grundig research, at dette uten tvil er det beste allroundkjøpet i dag under 5000,-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...