Gå til innhold

hva gjør du med grandis'en?


Anbefalte innlegg

Skrevet

VEKK MED PAPRIKA!

 

Ellers kanskje litt ekstra ost, oregano og av og til grillkrydder.

 

Har spist med ananas og et par ganger, men stiller meg litt ambivalent til akkurat det!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Quote:


Den 2002-10-02 12:53, skrev MrA|:

Vanligvis eter jeg den, noen ganger vasker jeg gulvet med den. Andre ganger brukes den som øl-jekk. Brukes som dasspapir til og med
:grin:
.



 

:lol:

Skrevet
Quote:


Jimmy Pop skrev (2002-10-02 13:00):

VEKK MED PAPRIKA!


Ellers kanskje litt ekstra ost, oregano og av og til grillkrydder.


Har spist med ananas og et par ganger, men stiller meg litt ambivalent til akkurat det!


Paprika er jo meget bra mye c vitamin der jimmy. Eg spiser paprika som om det var et eple. :grin:
Skrevet

Paprikan er best, smaker **** meg ikke no av den uansett :grin:, men jeg har en 6 timer grandis ligganes på bordet... Problemet er at jeg glemte og fjerne plasten fra bunnen av den så det smaker dritt. Noen som har en god ide åssen jeg skal få trøkt i meg dette kadavret av en grandis :grin:? Skrape bort med en trehøvel? :roll:

Skrevet
Quote:


DjSlayer skrev (2002-10-02 18:12):

Paprika og løk er normalt, det som ikke er normalt er hvitløk for det smaker ****, lukter *****, og det gjør meg syk. *urk*


Hvitløk er bare en vanesak, Om du har vert i syden så skal eg vedde at du har fått i deg hvitløk.
Skrevet

Trenger ikke å dra til syden for å spise hvitløk, det er bare å ta seg en brødskive med salami på så har du hvitløk der. ja jeg har fått i meg hvitløk mange ganger og effekten venter ikke på seg. Kan rydde et rom på under 1 minutt, eller så ligger jeg på gulvet med heftige magesmerter

Skrevet

pepperoni pølse og jarlsberg er godt, oregano og basilikum

 

etterpå dolly pizzakrydder og ketchup (helst heinz(økologisk))

Skrevet
Quote:


Jimmy Pop skrev (2002-10-03 08:53):


Nei nei nei...


*sukk*


Jimmy er du ikke en store gutt som liker paprika, Er bare små gutter som slipper å spise paprika. Men løk trenger du ikke spise jimmy. :grin:
Skrevet

Vel, jeg har jo fått høre en del ganger at det bare er unger som tar av paprikaen, men det er bare det at jeg har PEILING på smak!

 

Det vil si: Grandi med mindre paprika. Og ps: Jeg tar ikke av all, seff...

Skrevet
Quote:


Jimmy Pop skrev (2002-10-03 15:05):

Vel, jeg har jo fått høre en del ganger at det bare er unger som tar av paprikaen, men det er bare det at jeg har PEILING på smak!


Det vil si: Grandi med mindre paprika. Og ps: Jeg tar ikke av all, seff...


Du kan la være å ta den av, For all smaken er nedi grandis'en lenge før du tar av paprikaen. :lol:
Skrevet

Jeg overklokker grandisen min jeg. jeg høvler av 3-4 cm-spor som er ca 2-4 mm dypt av bunnen. slik kommer varmen fortere under og jeg kan nå briefe på meg at jeg må vente kun 11,5 minutter i steden for de anbefalte tolv. dette er da for steking på panne og ikke på rist.

 

dette temaet om overklokking av pizza grandiosa, endte med en ganske kraftig diskusjon her på "kontoret" og mulig vi kan lage et tema her om overklokking av rare ting? jeg har blandt annet hørt om overklokking av cola bokser. jeg personlig har overklokket vekkerklokka mi. nå går den ti minutter for fort.

Skrevet

Jau, da var min første modda grandis i ovnen.

Eneste jeg gjorde, var å hive på (en god del) ekstra ost, og oregano. Grillkrydder var desverre mangelvare, og løken var _litt_ gammel.

 

Takker for tips. :wink:

Skrevet

Grandisen blir best når den blir stekt leeenge NEDERST i ovnen til bunnen er hard som en lecasten.

 

Deretter blir det forsiktig strødd ett halvt glass med chilipulver over før grandis'en blir godt blandet med cola i munnen min..

 

*nam* *nam*

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...