Gå til innhold

TES: Husk spoiler tags, folkens!


Anbefalte innlegg

Jeg tillater meg en liten post for minne alle her om å være flittig med å bruke spoilertags når dere poster svar om hvor man finner items, gjør quests etc.

 

Dette gjelder selv om det står spoiler i overskriften på tråden. Det hender ofte at jeg går inn i en tråd for å se om det er noe jeg vet svaret på og kan hjelpe til med, uten at jeg dermed har lyst til å få svaret på ting jeg ikke vet slengt rett i fjeset.

 

Så vær så snill å bruke tags:

 

[spoiler]
Innhold her...
[/spoiler]

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hmm.. tror du nok bare må regne med spoilers hvis du bruker et forum

5944975[/snapback]

Ja, og det er mange grunner til det. Blant annet at folk ikke tenker på det, ikke vet om tagsene, eller glemmer det i farten. Men at det er noe man må regne med betyr ikke at det er noe folk ønsker. Og derfor skader det ikke å minne folk på det. Det er ellers en misforståelse at forum = anarki. Det går an å ha regler og passe på at de - stort sett - blir etterlevd.

 

Anyway, det spiller ikke så stor rolle for meg personlig. Jeg har alt rundet det jeg ønsker av quests så langt, uten spoilere. Jeg "bruker" forumet mest for å hjelpe andre nå da. (Som med skills-sticky'en. Og svar i andre tråder - med spoilertags der det er påkrevet!)

 

Det var igrunnen en almen henstilling til felles glede.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar
Det er ellers en misforståelse at forum = anarki. Det går an å ha regler og passe på at de - stort sett - blir etterlevd.

5945291[/snapback]

Couldn't agree more! Det er jo dette forumet et prakteksempel på, folk her følger regler og er hyggelige mot hverandre around the clock. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...