Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har da flydd Dash 8 fra CPH til BHX begge gangene, og det har da vært på morgenen.

 

Jeg sjekket med bestillingen min hos SAS nå, og begge veier er det Dash 8 som er satt opp, og det er da BHX-CPH kl. 10:20 og CPH-BHX kl. 08.30.

Da jeg fløy hjem sist tok jeg kveldsflyet fra BHX, og det var også Dash 8. Så det virker jo som de ikke flyr noe annet hit.

 

Jeg tenkte på å avbestille og fly med BMIbaby i stedet, men det virker som de samarbeider med SAS på deres rute til CPH.

 

 

Har ikke fyktelig lyst til å fly Dash 8 nå, etter at det visstnok hadde skjedd lignende ulykker 8 ganger den siste måneden. Og de hadde jo friskmeldt disse flyene før dette skjedde i dag. Hvem vet om det skjer en gang til.

Endret av Tee-Zee
Lenke til kommentar
Du vil nok bli booket om, eller SK setter inn et annet fly. BMI er StarAlliance, og således en sammarbeidspartner av SAS.

 

Er bare litt nervøs for at de plutselig finner ut at de ikke lengre vil ha denne ruten, ettersom de ikke kan bruke Dash-flyene lengre.

 

Får ringe til SAS på mandag og høre, det er vel egentlig det letteste. :)

Lenke til kommentar
Og bare sånn hvis noen andre lurte, så er det nå klart at SAS setter alle Dash8-flyene på bakken og erstatter de med andre flytyper. :)

 

Det stemmer forsåvidt ikke, da de ikke setter alle Dash-8 Q400 fly på bakken Dash-8 300 flyr fortsatt for Wideroe som er 100% eid av SAS og en del av SAS gruppen. SAS gruppen eier ingen Dash-8 300 malt med SAS farger, så sånn sett blir alle DASH-8 med SAS farger satt på bakken. Men det er altså bare Dash 8 400Q som har problemene og ikke kortere utgaver av flytypen.

Lenke til kommentar
Skal fly bgo-chp-gva på fredag og er glad de har satt dash-8 på bakken. Sas har bekreftet at de har satt inn et større fly på bgo-chp, satser på det blir et med gode business-seter :)

Den er vel SAS danmark-opperert, ihvertfall i utgangspunktet. Er ikke for ingenting SAS Norge er den mest lønnsomme delen av SAS for tiden.. Jasså, så du skal ut av Schengen og det hele;)

Lenke til kommentar

Bestilte billetter Bergen-Sandefjord med Wideroe, i kveld avgangen var satt opp med 400Q så jeg er veldig spent på hvilket fly det setter opp istede. De kan jo ikke akkurat fly 300 fly på 400 rutene rett før jul heller, da disse sansynligvis er fullbooket, noen som vet hva SAS gruppen kan finne på å sette inn i stede. Det ble akkurat lagt ut nye billige billetter på ruten noe som kanskje tyder på at de vil fly rett før jul med et større fly som må fylles? Kanskje de har noen slitne gamle MD80/90 som backup fly?

Endret av modin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...