Gå til innhold

Low key fra "Gamle Helgeland"


Anbefalte innlegg

Igår ( 14. april ) var vi på en øy uti havet som heter Lovund. Vi var der av en intensjon, nemlig å få se den berømte lundefuglen som kommer inn fra havet til en fast dag hvert år. Det var et enormt spektakulært syn! Men av grunner til at jeg ikke har noen zoom til kameraet mitt fikk jeg bare svarte svermer av fuglen.

 

Men da vi var på tur hjem kom selvfølgelig solnedgangen. Jeg så mitt øyeblikk og ta bilde fra akertenden, der to turister peker ut mot havet. Syns komposisjonen ble helt genial! Jeg vet at man ikke burde ha horisont midt i bildet, men jeg syns bildet ble velbalansert og fint. Nå vil jeg høre deres kritikk, takk =)

post-85925-1145053700_thumb.jpg

Endret av Antarctica
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 måneder senere...

nja..

Likte fargene på den første versjonen, men kontrastene og utsnittet av den andre vesjonen. Men jeg syntes likevel ikke bildet er stort å rope hurra for.

 

Grunnen er vel egentlig at jeg syntes slike bilder blir veldig vanlige, veldig rotete forgrunn og en grei bakgrunn, men for meg kan det virke som at det er et jeg-kjeder-meg bilde. så syntes jeg ledningen/tauet øverst i bildet ødelegger litt.

 

Men som sagt, det er det _jeg_ ser.

Lenke til kommentar
Vet at det er lenge siden jeg tok det bildet, men jeg kom på å gjøre litt redigering på det bildet nå i ettertid, og vil si at dette er MYE bedre :D Hva syns dere?

Jeg synes du redigerte bort for mye informasjon; livbåten eller hva det er i forgrunnen på originalen kan knapt skimtes å være en båt på det siste. Utsnittet kunne også godt vært litt trangere, synes jeg... Synes ikke bildet bør være mørkere enn det første.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...