Gå til innhold

Ulovlig ... ? Pirat .... ? Moral ... ?


Gisle

Anbefalte innlegg

Hør nå her!

Ett sted går grensen til det latterlige! Tenk etter før dere ALLTID danser etter andres pipe. INGENTING er ulovlig med hensyn til debatt, vising og forklaring til nedlasting, brenning og annen backup av programvare, selv om det KAN brukes ulovlig.

For å sette det i ett litt annet perspektiv slik at alle forstår hva vi egentlig snakker om her:

 

Politiet's advokater og jurister ringer ikke til BMW Norge for å få dem til å kontakte meg som BMW eier for å si klart i fra at hvis du ikke slutter å bryte fartsgrensa, så inndrar vi din BMW og gir deg bot.

 

Jeg har jo kjøpt en bil som faktisk går FORTERE enn fartsgrensa!

Og den går faktisk an til å bruke til enda alvorligere ting enn å bryte fartsgrens, jeg KAN faktisk drepe med den.

 

Så dere må stikke fingeren i jorda før dere leker GUD her som moderatorer.

Å legge ut en link til et sted der man KAN laste ned en kopi av for. ex WindowsXP, er IKKE ulovlig i seg selv, selv om den KAN brukes ulovlig.

 

I overført betydning: Alle biler MÅ slutte å selges fordi de KAN brukes til å bryte loven!

 

Ingen lover er brutt FØR MS kan legge frem beviser på at en person har lasta ned en kopi av deres produkter og BRUKER det UTEN å ha en GYLDIG lisens!

 

Først da KAN de, etter en gyldig rettslig kjennelse, kreve linken fjerna.

 

 

 

 

Hvis HW.no ikke mener det, må de se å slette allt dere har omtalt om:

 

-CloneCD

-Nero-Burning-Rom

-Overklokking av prosessorer

-Overklokking av Skjermort

-Overklokking av RAM

osv osv osv

 

 

P.S. og en ting til ..... dere snakker om forsøpling av Fora deres ...... dere har i høyeste grad bidratt til det selv!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo forskjell på at det kan brukes ulovlig. og det og oppfordre til det. tenk deg hvordan forumet hadde sett ut da, hvis alt var lov :eek: det hadde flommet over av warez poster og dikusjoner og henvisninger. slik at det forumet faktisk er for, hardware diskusjoner og liknende hadde druknet fulstendig.

Stå på deres moderatorer.

Lenke til kommentar

Her må dere arrestere dere selv igjen før dere åpner munnen. Der er IKKE en oppfordring å gjøre noe ulovlig , selv om man legger ut en link!

 

Det er det samme som at all reklame for biler må bli forbudt. De reklamere jo med at vår bil kan gå 0-100km/t på 5 sekunder og har et toppfart på 250km/t.

Er ikke DET å oppfodre til å brute fartsgrensa da?

 

Om du står foran på en 1km rett strekning med bilen din, ÈR det lov å si at her KAN du bryte fartsgrensa!

Men det er opptil DEG å bryte loven!

Lenke til kommentar

Tror ikke alle helt skjønner at dette forumet ikke er statseid og at "ytringsfriheten må få leve uansett hva jeg sier" ikke nødvendigvis gjelder. Fet er faktisk privateid side/forum og ikke et utopisk demokrati. Et forum kan ikke fungere på den måten.

PC Gamer har en veldig bra formulering på dette..

 

Klipp fra PCGamer UK sitt forum, retningslinjer:

 

"Finally, don't come to me with freedom of speech arguments. This is a house. If you insult anyone or act a fool inside my house, I make you leave.

"

 

Enklere kan det ikke sies. Dette er "huset" til moderatorene. Hvis de ikke liker oppførselen til gjestene i huset sitt, blir de bedt om å finne et annet sted å henge.

 

_________________

----

"Gjort er gjort og spist er spist" sa elgen i Hakkebakkeskogen under våpenhvilemøtet mellom Mikkel Rev og de andre dyra. >www.dragonforce.com/sound.html < ! Metalium ruler også. :evil:

 

[ Denne Melding var redigert av: Bitex på 2002-09-29 19:37 ]

Lenke til kommentar

Lei av folk som skal ha det slikt at det SKAL diskuteres WAREZ og andre ting som ikke er lov her i følge retningslinjene. Eg skal være helt ærlig og si at eg spør mine WAREZ spørsmål andre steder en HW.no.

Hvis ikke du følger retningslinjene her på HW.NO så kan du bare finne deg en annen forum.

 

Håper ikke moderatorene blir sint fordi eg er ærlig og sier at eg LASTER ned warez. Men eg blander aldri WAREZ og HW.NO sammen. HARDWARE her og WAREZ der.

 

 

[ Denne Melding var redigert av: SnowDOG_ på 2002-09-29 19:54 ]

Lenke til kommentar

I tilfeller med "hudfletting" er det ikke moderatorene som kjefter, det er alle de 200 liksom-moderatorene som vokter over retningslinjene (som de selvsagt har skrevet ut og pugget på senga) som gneldrer med en gang noen nevner nocd o.l.

 

Moderatorene sier stort sett ingenting før tråden er blitt så proppfull av flaming fra disse folkene med så god moral at de MÅ slenge fra seg ei linje med "Denne tråden blir SÅ låst!", at den blir stengt av hensyn til flaming.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig er det ikke lov å legge ut linker til warez, etc. Og de av dere som har påstått at det er fult lovlig, kan jo gjøre et lite eksperiment. Kjøp et domene (f. eks. warezerlov.no) og legg ut linker til 10000 mp3 låter der.

Og når noen kommer og skal stenge siden din sier du "Jammen, jeg gjør jo ikke noe ulovlig. Det er ingen mp3 låter som ligger på serveren min. Jeg har bare linket til andre". Så kan du jo se hvor lang du kommer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...