Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis foreldrene mine tar inn en utvekslingsstudent mens jeg er borte, blir det billigere for meg, eller spiller det ikke noen rolle?

 

Hos Explorius får du rabatt, men det blir jo ikke billigere. Snarere tvert imot. Det koster å ha et menneske boende hos seg.

Endret av Hanske
Lenke til kommentar

Hei, meg og en kamerat skal på utvekslings år i Spania til neste år!

Han skal på Medier og Kommunikasjon, jeg går på Studiespesialisering.

Lurte på om det er mulighet for å få tak i en leilighet eller noe lignende der nede, slik at vi er uavhengig av vertsfamilier ol.

Og kan vi komme på samme skole?

 

Takker

 

Pål

Lenke til kommentar

Kan noen av dere som går studiespes på vgs, og som har fått godkjent oppholdet deres for neste år eller de siste årene fortelle hvilke fag dere måtte ta for å gå oppholdet godkjent. Hva var kravene fra skolen her i Norge? Er vel et tilnærmet likt standarsvar blant noen :)

 

Nå gikk jeg på VGS før kunnskapsløftet trådde i kraft, men jeg hadde egentlig ingen faglige krav. Jeg valgte å ta fag som delvis kunne overlappe med de fagene jeg ønsket å ta da jeg kom tilbake i tredjeklasse, men skolen brydde seg egentlig ikke om det heller. Slapp også å ta opp samfunnslære og eldre historie (nå har visst eldre/nyere historie blitt slått sammen). Elever som gikk på andre skoler, og som var på utveksling med meg, hadde langt flere krav enn meg. Flere måtte ta opp enkelte fag som privatister, så det er nok veldig forskjellig praksis. Dessverre.

Lenke til kommentar

Det er ikke noe å være nervøs for. :)

 

Eneste tipset jeg har til deg, er å tenke litt over spørsmål som du kan (vil) få på intervjuet. Sånn som hvorfor du søkte, hvilke forventninger du har, hva du gleder deg til osv. Du trenger heller ikke være nervøs for engelskdelen. Det er ikke noe eksamen, og man reiser for å lære, så det er ikke snakk om at den skal være perfekt.

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...