Gå til innhold

Tråden for utvekslingsstudenter


MartinF

Anbefalte innlegg

Er det noen som har erfaring med at de har lagt på seg ganske mye i løpet av et år i USA??

 

Er det noen som har erfaring med at de har lagt på seg ganske mye i løpet av et år i USA??

 

Du er jente. Og de blir enklere feite. Hvis du spiser mye dritt, og er passiv, blir du feit både i Norge og USA.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg gikk opp da jeg bodde i USA, vet ikke akkurat hvor mye, men det var nok noen kilo. Mye fet og rask mat - var stort sett det jeg fikk servert. Men samtidig er det nok mye min egen feil, man behøver jo ikke å legge på seg hvis man er flink. Spilte fotball og trente, men det hjalp ikke så godt som det burde gitt.

Lenke til kommentar

mange i idaho som flytta for tia! :p eg bor hos en familie i eagle, å vi har ak slytta fra et hus me 6 svoerom til ett me 4 :p

 

evn: eg har hørt om north star charter school btw.. d e ikke langt unna skola sm eg går på :) men korsn organisasjon har du her i usa?

 

Oja, sweet! Hvilken skole går du på? Har ICES som underorganisasjon. Ankom NY idag btw :-)

 

Går på Eagle High, bare noen minutter unna north star..

Lenke til kommentar

Jeg har veldig lyst til å reise til USA til neste år, det blir vg2. Hvis jeg klarer å overtale meg selv, når og hvordan bør jeg begynne å søke for å få kaoset i gang? Har hørt noe om at man bør begynne et år i forveien, begynner jeg å få dårlig tid?

Det hadde vært lurt å starte nå, men du har ikke dårlig tid.

Lenke til kommentar

Hvilke organisasjon anbefaler du? Jeg ser at speak bare sender 75 studenter til USA per år, så hvis jeg vil inn blant de 75 bør jeg vel begynne nå.

 

Jeg prøver å søke rundt på interwebben etter noe relevant info til det å bo og studere i USA i et helt år.

Det er en ganske stor beslutning, nesten litt skremmende :p

 

Det at jeg sannsynligvis kommer til å kunne snakke nesten flytende engelsk er den største motivasjonen til å reise.

Også tror jeg at jeg har en god sjanse til å komme inn på et soccer team, og det hjelper vel en del på det sosiale.

Lenke til kommentar

Hvilke organisasjon anbefaler du? Jeg ser at speak bare sender 75 studenter til USA per år, så hvis jeg vil inn blant de 75 bør jeg vel begynne nå.

Selv har jeg reist med Speak, hatt endel med dem å gjøre, i tillegg til at jeg har jobbet for dem på hovedkontoret i august. Jeg har ingenting å utsette på hverken organisasjonen generelt eller folka som jobber der. I tillegg samarbeider de kun med to underorganisasjoner i USA, blant annet Aspect som de også deler kontorlokale med i Oslo.

 

Anbefaler deg å ta en titt rundt hva organisasjonene tilbyr, men Speak er absolutt en organisasjon jeg vil anbefale deg :)

Lenke til kommentar

Etter min erfaring sålangt, er det eneste det dreier seg om organisasjonen i usa.

Organisasjonen i Norge viser bare glansbilder, og sier de har en så fantastisk kontakt med de i usa. Det er rett og slett bullshit, kontakten de i mellom er en mail i ny og ned.

Min organisasjon vet ikke noen ting om det som foregår her, og organisasjonen i usa jobber visstnok på frivillig basis. Noe som i seg selv er merkelig.

 

Mine erfaringer over her sålangt er elendige, ingenting er som det skal. Sånn som jeg føler det er det på en måte som et lotteri hele opplegget. Enten er du utrolig heldig med familien, skolen og beliggenheten. Eller så havner du et annet sted, nok sagt.

Lenke til kommentar

Hehe, morsom du MartinF. Dust.

 

Sevfølgelig sier jeg ifra, faren min stresser organiasjonen hjemme noe inni hel****. De sier jeg til og med skal få sponsa en tur her borte til 1000-1200 dollar. Wow!

De i Norge vet ikke en dritt, gidder ikke å gå ut med navn på organisasjonen. Ettersom dette kan skje hvem som helst. Uavhengig av organisasjon!

 

Når organisasjonen hjemme sier jeg kan få igjen halve beløpet som et plaster på såret, tror jeg vi sier at de svetter litt for å si det sånn.

 

De aller fleste studenter kanskje 95% vil aldri høre om eller være i nærheten av noe lignende.

Men det er viktig at alle kommende studenter er klar over at komplikasjoner kan oppstå!

 

Vurderer å pakke kofferten å sette kursen hjem over, ikke bare på grunn av organisasjonene men også skoleløpet. Utdanningen er egentlig i førersetet. Og jeg vil slippe å henge etter på 3 året som er det viktigste året på vgs, for min del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...