Gå til innhold

TES: Level i OB


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Om alle major skill'ene starter på 25, kan man komme i level 54, som altså er det høyeste man kan komme. Ikke alle kommer så høyt, avhengig av bonuser på major skill når man starter...

Endret av qoutor
Lenke til kommentar

Det er ingen øvre grense. Når du har fått alle major skills i lvl 100, da har du nådd maks level for den karakteren (med mindre du kommer i fengsel og mister skills, i hvis tilfelle du kan trene deg enda mer). Jo lavere level major skills starter i, jo høyere level kan du nå.

Lenke til kommentar
I konsollen kan man bruke kommandoen "player.setlevel <n>" hvor n = 1-255. Om det betyr at 255 er absolutte maks, hardcoded, det vet jeg ikke, men ser ikke bort ifra det.

5848588[/snapback]

Hvis det stemmer, så er nok levelen lagret i 8 bits-format, og med 8 bits kan man ikke telle høyere enn 255. Hvis levelen overstiger det, tror jeg den vil falle ned igjen på 0 og begynne forfra. Kan noen sette levelen sin til 255 og gå opp en level naturlig for å teste dette? Hadde vært kult å se om health, magicka og fatigue fortsatte å vokse eller om de gikk rett til bånns igjen.

Endret av MiSP
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...